Bianca Ingrosso lägger upp en bild som får följarna att undra
Bianca Ingrosso lägger upp en bild som får följarna att undra - Foto: Stella Pictures

Mystiske mannen på Bianca Ingrossos bild: "Min..."

Få uppdaterar sina sociala medier lika flitigt som den nyblivna singeln Bianca Ingrosso. Men vad var det där för okänd man som flimrade förbi på en av bilderna?


Att Caia-grundaren och influencern Bianca Ingrosso är singel, det är det nog inte många som har missat. Relationen mellan henne och expojkvännen Phillipe Cohen tog slut i början av sommaren, efter flera års tillsammans.

Ända sedan hon gick ut med att hon är singel har Bianca levt loppan på Stockholms hetaste nattkubbar och verkligen anammat sin "hot girl summer". Av allt att döma verkar hon må riktigt bra, uppbrottet till trots:

– Jag har lämnat en relation.... eller egentligen flera som inte har givit mig någon energi. Jag är ju egentligen en glad och sprudlande tjej med massor av energi, inte en bitter soffpotatis, berättar hon i en vlogg.

Rosanna Charles om Bianca Ingrosso: "Hon har blivit så..."

En av flera som lyft Biancas nya singel-glow är den relativt nyfunna vännen Rosanna Charles.

I podcasten "Två meter dumheter" som Rosanna har ihop med Emilio Araya berättar duon att de nyligen varit på branschkollegan Lovisa "Lojsan" Wallins årliga kräftskiva. 

Bianca var en av personerna de umgicks mest med under kvällen, och de kan konstatera att hon är som en helt ny person sedan hon blev singel.

– Alltså jag älskar singel-Bianca, nya Bianca Ingrosso är allt, säger Rosanna Charles.

– Hon har levlat upp, fyller poddkollegan Emilio Araya i.

– Hon har blivit så sexig. Hon har alltid varit sexig, men hon har blivit så fucking sexig.

Här kan du läsa mer om Rosanna Charles och hennes ovanliga jobb.

Vem är den okända mannen på Biancas Instagram?

Bianca Ingrosso är en flitigt uppdaterande influencer, som delar med sig av både högt och lågt i sina kanaler. Men det var nog många som fick ta sig en funderare när en viss bild dök upp på hennes Instagramstory under onsdagskvällen. 

Bilden är flera år gammal och föreställer familjen Wahlgren-Ingrosso under åren som mamma Pernilla Wahlgren och pappa Emilio Ingrosso fortfarande var ett par. En liten Benjamin Ingrosso har napp och blir buren av storebror Oliver Ingrosso – och Bibbz ser ut att vara i förskoleålder. 

Foto: Instagram/biancaingrosso

Men med på bilden är också en annan, för de allra flesta helt okänd, man. Vem är han egentligen? Klickar man sig in på mannens konto på Instagram får man snabbt svaret på det. 

Peter Axelsson är nämligen gudfar till Benjamin, och gissningsvis en god vän till pappa Emilio. Att han rest med familjen under åren är med andra ord inte så konstigt.

"Stort grattis på födelsedagen till min grymt begåvade gudson", skriver Peter Axelsson i sin senaste bild i flödet, föreställande honom själv och Benjamin Ingrosso.

/
/
/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!