Benjamin Ingrosso fyllde 25 år i förra veckan
Benjamin Ingrosso fyllde 25 år i förra veckan - Foto: Stella Pictures/Instagram/pernillawahlgren

Bianca firade inte Benjamin Ingrossos födelsedag – det här är varför

Benjamin Ingrosso har fyllt 25, och firades i dagarna fyra med nära och kära. Men en som saknades på resan till Paris, det var storasyster Bianca Ingrosso. Nu avslöjar mamma Pernilla varför.


Familjen slog på den stora trumman när Benjamin Ingrosso fyllde 25 år i förra veckan. Helt ovetandes om vart han skulle blev han förd till Arlanda, och på flygplatsen överraskades han av mamma Pernilla Wahlgren.

Kort efter att han boardat flyget möttes han av ytterligare en chock – storebror Oliver Ingrosso, fullt upptagen med sin nya restaurang "Olli Ristorante", hade tagit ledigt från jobbet och bestämt sig för att följa med på resan. 

Mer om Benjamin Ingrossos stora chock kan du läsa här.

På Instagram har familjen delat med sig av en hela rad bilder från födelsedagsresans destination – Paris. 

Pernilla Wahlgrens följare: "Var är Bianca?"

Förutom Pernilla och Oliver var även familjevännen Melinda Criborn, hennes bror Max och hennes make, dj:n Nause – men inte storasyster Bianca Ingrosso

Det har fått Pernilla Wahlgrens följare att spekulera – och nu förklarar hon vad det hela beror på på sin Instagram.

Det dröjde inte länge innan Pernilla Wahlgren gick in och besvarade följarens fundering.

"Hon var tyvärr på jobbresa i Portugal", skriver hon på Instagram.

/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Sofia Ståhl utreds av läkare – vädjar till följarna

"Jakt" – på liv och död

En jakthelg går överstyr när djuren plötsligt försvinner och jägarna saknar byten att skjuta. Det är ett sätt att visa vad som händer när man tappar perspektivet och börjar gå över gränser, säger regissören Sarah Gyllenstierna om filmen "Jakt".

Väskförbud stoppar konserter med picknick

1 timme sedan
Väskförbudet som infördes i november förra året kommer att få konsekvenser för besökare på utomhuskonserter i sommar: Att ta med sig picknick är inte längre möjligt.

af Sillén kommenterar kompisarna i Eurovision

1 timme sedan
Edward af Sillén ska inte bara skriva manus och regissera Eurovision Song Contest. Han blir även SVT:s kommentator. "Uppgiften ser annorlunda ut när vi är ett värdland", säger han till TT.

Taylor Swift överraskar med dubbelalbum

1 timme sedan
Taylor Swifts nya album är i själva verket ett dubbelalbum. "Jag hade skrivit så mycket 'plågad poesi' de senaste två åren att jag ville dela allt med er" skriver Swift på Instagram.

Tuva Novotny: Superläskigt med komedi

3 timmar sedan
En kvinna som skaffar barn på egen hand – men blir kär i donatorn. Tuva Novotny spelar huvudrollen i Viaplays nya dramakomedi "Allt och Eva" Den handlar om att vara ensam och rädd för gemenskap men ändå söka samhörighet, säger Novotny till TT.