Bygget av Pernilla Wahlgrens lyxiga villa fortsätter
Bygget av Pernilla Wahlgrens lyxiga villa fortsätter - Foto: Instagram/Pernillawahlgren

Pernilla Wahlgrens följare pikar Bianca på nya husbilden: "Borde hon betala"

Pernilla Wahlgren, 54, bygger sitt drömhus på Lidingö – men en följare tycker att Bianca Ingrosso, 27, borde chippa in med en slant.


Det är, som alltid, full rulle i Pernilla Wahlgrens, 54, liv. 

Hon parerar jobb och mammaliv med kvalitetstid ihop med pojkvännen Christian Bauer – och dessutom håller hennes nya lyxvilla på Lidingö på att bli klar.

Här kan du läsa mer om Pernilla Wahlgrens nya hus.

Här kan du följa Pernilla Wahlgrens nya husbygge

Den som är nyfiken på husbygget gör rätt i att följa Pernilla Wahlgrens extrakonto på Instagram, vid namn @villa_wahlgren. 

Där uppdaterar hon regelbundet om hur allt går, och nu senast delade hon med sig av en första bild från det nymonterade köket.

Foto: Instagram

Pernilla Wahlgrens dörr försvann - efter Biancas fest

I kommentarsfältet skriver följarna att de väntar spänt på att se det färdiga resultatet på köket. Men andra bullar var det när Pernilla la upp en bild från husbygget på när ytterdörren levererades.

Både Pernilla Wahlgren och Bianca Ingrosso har nämligen varit öppna med att dottern hade ett par riktigt stökiga hemmafester i tonåren. Vid ett tillfälle gick det så vilt till att ytterdörren försvann – mitt i vintern.

– Det hade väl bildats is eller något under den och så lossnade den, då var det några som gömde dörren, har Bianca Ingrosso berättat i Wahlgrens Värld. 

"Den borde Bianca Ingrosso betala"

Nu när Pernilla Wahlgren lagt pengar på en ny ytterdörr tyckte en följare inte att det var mer än rätt att Bianca betalade kalaset. 

"Den borde ju Bianca betala, hon är väl skyldig dig en ytterdörr?", skriver en följare.

"Haha med råge!", svarar Pernilla Wahlgren då.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!