Irma Lehtosalo, 67, delar med sig av sin vardag i sociala medier.
Irma Lehtosalo, 67, delar med sig av sin vardag i sociala medier. - Foto: Skärmavbild/Instagram/irmalehtosalo och Karin Wesslén/TT

Markoolios kommentar efter Irmas ilskna video: "Inte hans fel"

Irma Lehtosalo, 67, har blivit en riktig raket i sociala medier och hon delar titt som tätt med sig av videoklipp från sin vardag. Nu rycker sonen Marko "Markoolio" Lehtosalo, 48, in för att klargöra en sak kring ett av Irmas klipp.


Programmet "Marko & Irma" hade premiär i januari och sedan dess har Irma Lehtosalo, 67, blivit omåttligt populär – inte minst i sociala medier. 

På Instagram har hon i skrivande stund 276 000 följare och enligt Medieakademin ser Irma redan ut att bli en av årets raketer i deras Maktbarometer.

Irma Lehtosalo: "Jävla taxi har fastnat"

Men att få så många följare på så kort tid är inte helt lätt, och faktum är att Irma Lehtosalo vädjat till sina följare om hjälp kring innehållet på sina sociala kanaler

Det tycks dock inte vara någon vidare fara på taket. Irma delar nämligen titt som tätt med sig av sin vardag på Instagram – allt som oftast i kortare videoklipp. I ett av de senare klippen visar 67-åringen hur en taxi står med motorn igång på en snötäckt väg.

"Jävla taxi har fastnat här i jävla snön. Jobbigt. Barnet måste gå till skolan", säger en märkbart upprörd Irma i klippet och avslutar:

"Det är bara skit. Hejdå!"

Följarnas oro efter Irma Lehtosalos video: "Jag ser inte..."

Markoolio: "Hon har lite ångest"

Men efter att ha delat videoklippet tycks Irma Lehtosalo ha fått lite dåligt samvete, åtminstone om man ska tro sonen Marko "Markoolio" Lehtosalo som i efterhand lämnat en kommentar på klippet.

"Hon har lite ångest och vill tydliggöra att hon inte var arg på chauffören och att det inte var hans fel. Så nu har jag sagt det", skriver artisten.

Foto: Skärmavbild/Instagram/irmalehtosalo

Läs alla våra nyheter om Irma Lehtosalo här.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!