Nicole Falciani är influencer och tv-profil.
Nicole Falciani är influencer och tv-profil. - Foto: Fredrik Sandberg/TT och Stella Pictures

Allt om Nicole Falciani: Pojkvän, sjukdom och uppbrottet från Eric Saade

Influencern och programledaren Nicole Falciani syns titt som tätt i tv-rutan. Nyheter24 reder ut några vanliga frågor om Nicole Falciani: hennes pojkvän Adem Berisha, kroniska sjukdomen, flytten till Italien och uppbrottet från Eric Saade.


Nicole Falcianis ålder – hur gammal är hon?

Nicole Falciani är född den 28 mars 1997, vilket innebär att hon fyller 26 år under 2023.

Nicole Falcianis längd – hur lång är hon?

Nicole Falciani är 163 centimeter lång, enligt ett blogginlägg hon skrev år 2012. 

Nicole Falcianis pojkvän – vem är Adem Berisha?

Nicole Falcianis pojkvän heter Adem Berisha. Han är född 1991 och har jobbat inom krogbranschen i Stockholm. 

”Jag är så innerligt tacksam över att våra vägar korsades på grund av en dejtingapp som mina vänner hade tvingat mig ladda ner en stökig utekväll", skrev hon på sin blogg efter att paret träffats, enligt Elle

Nicole Falciani om nya livet med pojkvännen Adem Berisha

Nicole Falcianis barn – vad heter dottern?

Nicole Falciani och pojkvännen Adem Berisha har ett barn: dottern Siena Falciani Berisha, som föddes den 13 januari 2023.

Var bor Nicole Falciani? 

Under våren 2021 flyttade Nicole Falciani och Adem Berisha till Italiens huvudstad Rom där de numera bor med dottern Siena.

"Jag är så glad att Adem är lika orädd, galen och spontan som jag är. Han är precis som jag. Vi bara kastar oss ut och sen får vi se vart det leder oss", skrev hon om flytten i sin blogg i april 2021.

Var Nicole Falciani programledare för Paradise Hotel?

Nicole Falciani var programledare för två säsonger av Paradise Hotel. Men bara några avsnitt in i den första säsongen som hon programledde avbröts allt på grund av misstankar om övergrepp bland deltagarna, och den andra säsongen sändes därför aldrig heller.

Men i mars 2023 stod det klart att Paradise Hotel-säsongen som aldrig sändes kommer att sändas efter att rättigheterna till programmet köpts upp av Pluto Tv – ett besked som Nicole Falciani välkomnade.

– För min del känns det superroligt att den ska sändas och att folk ska få se vad vi gjorde där nere i Mexiko, sa hon till Aftonbladet då. 

Foto: Anders Wiklund/TT

Nicole Falcianis sjukdom – har hon reumatism?

Nicole Falciani blev vid tolv års ålder diagnositerad med juvenil idiopatisk artrit, i folkmun kallat barnreumatism. Men besvären började redan sex år tidigare.

– Det gjordes många olika tester, men ingen hittade varför jag fick infektioner på infektioner hela tiden. Totalt hade jag återkommande feber i ett och ett halvt år, problem med svullna röda infekterade ögon och svullen mjälte, men däremot inga svullna leder, har Falciani berättat för Reumatikerförbundet. 

På senare år har Falciani genomgått flera operationer för att motverka reumatiska besvär i sin käke.

– Det blir som ett diskbråck i käken, den flyttar sig och det som görs är att de flyttar hela käken, spolar rent och sätter den sedan på plats. Jag gjorde det senast för ett år sedan, men då var jag vaken och det var det värsta jag varit med om, framförallt psykiskt. Det var fruktansvärt obehagligt, har hon sagt till Reumatikerförbundet

Nicole Falciani och Eric Saade – vad hände med bröllopet?

Nicole Falciani var under flera års tid i en relation med artisten Eric Saade och vid årsskiftet 2018/2019 förlovade sig paret under en resa till Dubai. 

Falciani och Saade skulle ha gift sig i Toscana, men mitt under de storslagna bröllopsplanerna tog relationen slut. 

"Jag och Eric har gått skilda vägar. Detta har tagit otroligt hårt på mig, då det inte var det jag önskade i och med det stundande bröllopet. Som nu inte längre blir av", skrev hon om uppbrottet i ett inlägg på Instagram då.

Paradise Hotel-profiler, rykten och inställda bröllop – här är Eric Saades kärleksliv genom åren

Vad gjorde Nicole Falciani med förlovningsringen från Eric Saade?

I november 2022 berättade Nicole Falciani i "Intimt med Björken" att hon lämnat in förlovningsringen hon fick av Eric Saade på en pantbank

Är Nicole Falciani med i SVT:s Underdogs?

Under våren 2023 är Nicole Falciani en av deltagare i SVT:s "Underdogs" som leds av Anis Don Demina. Läs mer om deltagarna i Underdogs här.

Vad heter Nicole Falciani på Instagram?

Du hittar Nicole Falciani på Instagram under namnet @nicolefalciani

Läs alla våra nyheter om Nicole Falciani här.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Prestigefyllt EU-pris till tysk film

igår 20:46

Tummad äventyrsbok återlämnad – efter 105 år

igår 19:38
Ett exemplar av sir Walter Scotts klassiska bok "Ivanhoe" har återlämnats till ett bibliotek i Colorado. Den lånades ut 1919 men ingen förseningsavgift, som klättrat upp till motsvarande cirka 150 000 kronor, kommer att krävas in.

Så gör du hitlåtar med AI – enkelt och helt gratis

igår 16:01
Udio är ett nytt AI-verktyg som kan skapa realistiska låtar. Här är allt du behöver veta om Udio och hur du använder det för att skapa din egen AI-musik.

CAIA Cosmetics reklam med Mentos väcker ilska: "Smaklöst"

igår 15:47
CAIA Cosmetics släppte i dagarna en serie läppglans som är ett samarbete med godiset Mentos. Nu möts en av reklamfilmerna för produkterna av hård kritik. "Har CAIA tappat det helt?" och "Smaklöst" är några reaktioner.

Antonija Mandirs korta svar till TV4: "Ur arslet"

igår 15:41
Det var under veckan som Antonija Mandir berättade för sina följare att hon fått ett erbjudande från TV4 som hon valt att tacka nej till.

Efter 55 år – Beatlesfilm får nypremiär

igår 15:38
Filmen "Let it be" har länge legat orörd i arkiven. Men nu ska Beatlesdokumentären visas igen – nästan 55 år efter premiären, uppger Variety.