Steffo Törnquist fick sig en överraskning i hotellsängen.
Steffo Törnquist fick sig en överraskning i hotellsängen. - Foto: Skärmavbild/Instagram/steffo56 och Stella Pictures

Steffo Törnquists oväntade fynd i hotellsängen: "Personligt"

När Steffo Törnquist checkade in på Knistad Herrgård fick han sig en överraskning på sängen och det var inte någon liten chokladpralin som låg och väntade på TV4-profilens täcke...


I flera decennier har Steffo Törnquist, med stadig hand, lett tittarna genom intervjuer, inslag och matlagning i TV4:s långkörare Nyhetsmorgon – och det finns faktiskt en anledning till att han blivit kvar.

Läs om varför Steffo Törnquist vägrar lämna TV4 här.

Steffo Törnqvists lyxiga liv utanför tv-rutan

När Steffo Törnquist inte syns i tv-rutan tycks han leva ett liv med lite extra guldkant och tv-profilen är inte blyg när det kommer till att dela med sig av den lyxiga tillvaron. 

Nyheter24 har till exempel tidigare rapporterat om hur 67-åringen lagt vantarna på både bilar och pennor. Ja, du läste rätt: pennor.

"Jag var bara tvungen att slå till. Så cool", skrev Steffo om en av sina senaste dyrgripar för 70 000

Steffo Törnquists feta miljontillgångar – så har han råd med lyxlivet

Steffo Törnquists överraskning på herrgården

Till vardags bor Steffo Törnquist i en minst sagt praktfull sjurummare på Östermalm. Här kan du se bilder från Steffo Törnquists lyxiga lägenhet.

Under den gångna helgen var dock programledaren på resande fot. Han befann sig nämligen i Västergötland och mer specifikt på Knistad Herrgård. 

Väl på sitt rum fick Steffo sig en överraskning, för på den bäddade sängen låg en liten post it-lapp med texten: "Vid saknad av fru, lyft på täcket". När han sedan lyfte på täcket låg en morot nerbäddad i sängen.

"Man blir alltid personligt välkomnad på Knistad", skriver tv-profilen i ett Instagraminlägg där han visar upp överraskningen.

Konstigt, kan tyckas, eller hur? Men det hela har en enkel förklaring. Steffos fru Caroline Törnquist kallas nämligen "Moroten".

Bland kommentarerna avlöser de skrattande emojisarna varandra, bland annat från artisten Niklas Strömstedt.

Foto: Skärmavbild/Instagram/steffo56

Läs alla våra nyheter om Steffo Törnquist här.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!