- Foto: Bertil Enevåg Ericson / TT & Jessica Gow/TT

Anders Öfvergård fortsätter neka köttstölden: "Inte ens en plockgodis"

När Anders Öfvergård gästar talkshowen “Bianca” tar programledaren Bianca Ingrosso upp elefanten i rummet. Anders Öfvergård är fälld för köttstölden med vad har han själv att säga om domen?


Nyheter24 har rapporterat om Anders Öfvergårds köttstöld på Ica Maxi den 21 juni, precis innan midsommar. Han hade stulit tre köttbitar – två ryggbiffar och en entrecote. Han fälldes och straffet blev 40 dagsböter á 1000 kronor.

Detaljerna som fällde Anders "Arga snickaren" Öfvergård i rättegången: "Svårt att förstå..."

I en intervju med Bianca Ingrosso i talkshowen “Bianca” säger Anders Öfvergård att han inte alls menade att stjäla köttet, han missade bara att scanna det i självscanningskassan. 

– Jag har aldrig stulit något i hela mitt liv, inte ens en plockgodis, säger Anders Öfvergård i talkshowen. 

Han säger också att hela händelsen har gett honom tid att rannsaka sig själv och tid för reflektion.

Anders Öfvergård sparken – “Robinson”-festen spårade ur 

TV4 bröt samarbetet med Anders Öfvergård på grund av att han betett sig våldsamt mot en kvinnlig kollega. Det hände under slutfesten för “Robinson”, i Dominikanska Republiken, Karibien.

Anders Öfvergård var berusad och ville köra iväg på en terräng-fyrhjuling när kvinnan försökte stoppa honom. Då tog Anders Öfvergård tag i hennes handleder och “inledde en brottningsmatch”, skriver Expressen.

– Vi ser allvarligt på det som skett, och kommer i nuläget inte att gå in i nya planerade produktioner med den här profilen, säger programdirektör Viveka Hansson på TV4 till Expressen 2021. 

Så fick Anders Öfvergård reda på att han fått sparken från TV4

Anders Öfvergård i dag – comeback med renoveringsprogram

I en intervjun med Bianca Ingrosso berättar han sitt nya program “Renoveringsdrömmar”. Där kommer han att följa med ett par familjer på deras renoveringsresa. Han berättar att skillnaden från tidigare renoveringsprogram som han har gjort, är att detta är mer i serieformat. Det är alltså inte en ny familj för varje program utan en längre resa i flera avsnitt med färre familjer. 

Nyheter24 har tidigare rapporterat om att Anders Öfvergård gör comeback i tv-rutan. 

– Det är pirrigt! Jag är peppad och drivs av att får göra ett helt nytt program där jag kan visa fler och andra sidor av mig själv. Det är även väldigt roligt att vara tillbaka på Kanal 5, det är lite som att komma hem igen, säger Anders Öfvergård i ett pressmeddelande.

Anders Öfvergård gör comeback i Kanal 5: "Det är pirrigt"

/
/
Ica
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!