Carolina Gynning i ny kalender.
Carolina Gynnings nya bild väckte starka reaktioner! - Foto: Stella Pictures, Jonas Ekströmer/TT Bild

Totalt kaos efter nya nakenblilden på Carolina Gynning: "Shiiit"

Carolina Gynning visar nu bilden som togs ute i hennes grönskande, lummiga trädgård ute på Ekerö i Stockholm. Och bilden, den håller på att slå rekord.


Att säga att Carolina Gynning har många järn i elden är inte en underdrift. När hon inte poddar med parhästen Carina Berg i Gynning & Berg – Hittar sig själva, så åker hon land och rike runt och livepoddar.

Utöver det såg vi henne nyligen i Ruben Östlunds hypade film Triangle of Sadness, och som om inte det vore nog är den kreativa Gynning även konstnär. 

Carolina Gynning. Bildkälla: Stella Pictures.

Nyligen skrev Nyheter24 om hur den nya konstnärliga bana hon nu slagit in på inte är något för alla. En av hennes tavlor med ett erotiskt motiv möttes nämligen av kritik från besvikna följare som menade att hon nu "gjort bort sig".

Förvirring efter festbilden på Carolina Gynning: "Hela ansiktet är..."

På Instagram har Carolina nästan 600 000 följare, och där uppdaterar hon om allt spännande som pågår i hennes liv med karriären, och såklart om pojkvännen Victor Philipsson och de många barnen. 

Men i veckan var det något annat som fullkomligen fick hennes följare att nästan slå rekord i både likes och kommentarer...

Carolina Gynning. Bildkälla: Jonas Ekströmer/TT Bild

Carolina Gynning är med i kalendern Sagolika kvinnor 2024

Carolina Gynning är nämligen en av de svenska kändisarna som är med i fotografen Caroline Roosmarks kalender som heter Sagolika kvinnor 2024. 

I kalendern ser vi förutom Gynning även Eva Dahlgren, Camilla Hamid, Jill Johnson, Charlotte Kalla, Yvonne Lombard, Shima Niavarani, Gladys de Pilar, Tone Sekelius, Sarah Sjöström, Vivi Wallin, Katarina Wennstam och Harriet Roosmark.

En del av intäkterna från försäljningen av kalendern går till Fryshusets satsning Barn till ensamma Mammor.

"Vi påminns allt för ofta om hur allvarlig situationen är med rekryteringen av ”barn” till de kriminella gängen. Därför känns det extra viktigt för mig att fortsätta uppmärksamma Fryshusets Barn till ensamma Mammor och deras arbete med att skapa bättre förutsättningar för ensamstående mammor i socioekonomisk utsatthet, en av våra mest sårbara grupper", skriver Roosmark på sin hemsida.

Zara Larsson om sina nakenbilder: "Okej, lyssna..."

En av Carolina Gynnings mest gillade bilder

Carolina Gynnings avklädda bild har blivit en enorm succé hos följarna, som överöser henne med komplimanger och hyllningar. 

Carolina Gynning som ung – 15 bilder som visar förvandlingen

Utöver att Gynnings mer kända vänner som Carina Berg, Jonna Jinton, Sonja Aldén, Helena af Sandeberg och Roy Fares kommenterat bilden så är även resten av Gynnings följare oerhört imponerade av den konstnärliga nakenbilden som togs ute i Gynnings trädgård på Ekerö.

"Men woooow så himla vackert!!", "Du är sååå vacker, fantastisk bild på dig", "Satan va vacker du är" och "Shiit, vilken inspiration jag fick att måla en tavla av denna magiskt vackra bild" var några kommentarer.

Ja, det är bara att sälla sig till hyllningskören! 

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!