Tunnelbanenettan skämtade om Pernilla och Bauer
Tunnelbanenettan skojade till det lite... - Foto: Stella Pictures. Bilden är ett montage.

Tunnelbanenettans grova skämt om Christian Bauer chockar följarna

Pernilla Wahlgren och Christian Bauer har uppdaterat flitigt med bilder från sin drömsemester. Och en som inte var sen med att reagera, det var tv-profilen Jeanette "Tunnelbanenettan" Höglund...


Pernilla Wahlgren, 55, och fästmannen Christian Bauer, 57, rundade av året på ett utomordentligt trevligt sätt. Pernilla och Bauer flydde nämligen det grådassiga Stockholm där vädret inte varit särskilt gästvänligt, för att istället sola och slappa i semesterparadiset Seychellerna utanför Afrikas östkust.

Tidigare skrev Nyheter24 om den rejält höga prislappen för att få stanna över på det lyxhotell där Pernilla och Christian bor. De checkade nämligen in på hotellet Hilton Northolme, där en natt kostar mellan 13 000 och 14 000 kronor.

Pernilla och Christian Bauer på en riktig drömsemester. Bildkälla: Stella Pictures.

På Instagram har både Pernilla och Christian dundrat ut med bilder och videos från drömsemestern, och de ser verkligen ut att ha stortrivts.

"Här och nu. Jag och du. Allt vi får uppleva tillsammans. Det är så vackert här att man tappar andan! När vi inte ligger på stranden, så hajkar vi, Spaar, spelar pingis och padel, snorklar och dyker, äter och äter (maten är HIMMELSK!) skrev Pernilla till ett av inläggen.

Christian Bauer och Pernilla Wahlgren. Bildkälla: Stella Pictures.

Givetvis har Pernilla och Christian även varit ute på sjön och dykt med tuber, och det blev något minnesvärt för Pernilla. Snorkelguiden skrek nämligen plötsligt "Shark! Shark!".

"Jag tänkte nu är min sista stund kommen..!", skriver Pernilla på Instagram. Men – allt var lugnt. Det var bara en liten "gullig" haj, skriver Pernilla.

Tunnelbanenettans skämt om Pernilla Wahlgren (och Christian Bauer)

I kommentarsfältet trillade det genast in kommentarer från följarna om parets äventyr, men en kommentar stack ut lite extra...

Den färgstarka tv-profilen Jeanette "Tunnelbanenettan" Höglund, känd från Tv-serien "Tunnelbanan" hoppade nämligen in i kommentarsfältet och smattrade ner ett ganska grovt skämt med vissa sexuella anspelningar om vi säger så.

Jeanette Höglund drar sig inte för att skoja till det då och då. Bildkälla: Stella Pictures.
Jeanette Höglund är tv-profil och författare. Bildkälla: Stella Pictures.

"Nu blir det många skavsår lite här och där inte bara på knäna ser fantastiskt ut, så fina ni är tillsammans", skrev hon – och möttes av skratt från både Pernilla och andra roade följare som uppskattade hennes vågade skämt.

Tunnelbanenettan skämtade friskt med Pernilla och Bauer. Bildkälla: Instagrams kommentarsfält

Videon på Tunnelbanenettan och Louie Marti skapar kaos: "Som gjorda för varandra"

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!