Pernilla Wahlgren och Christian Bauer
Pernilla Wahlgren berättar nu om något som alltid blir något av ett tjafs. - Foto: Stella Pictures. Bilden är ett montage.

Det bråkar Pernilla Wahlgren och Christian Bauer alltid om: "Blir irriterad"

Livet leker för Pernilla Wahlgren och fästmannen Christian Bauer. Men precis som i alla förhållanden så blir stämningen ibland sur. Nu berättar Pernilla vad hon och Christian bråkar om.


Sedan mars 2021 så har Pernilla Wahlgren, 55, varit tillsammans med Christian Bauer, 57. Christian och Pernilla är förlovade sedan i fjol, och idag bor de tillsammans på Lidingö. 

I långköraren Wahlgrens värld så har tittarna fått bekanta sig mer med Christian Bauer.

För det allra mesta går relationen som på räls, men precis som i alla förhållanden så stöter även Pernilla och Bauer ibland på patrull. I det senaste avsnittet av podden Wahlgren & Wistam som Pernilla har tillsammans med Sofia Wistam så berättar Pernilla om vad paret oftast tjafsar om – och det är nog ett vardagsgnäbb som de flesta kan relatera till.

Pernilla berättar att Christian är en otrolig tillgång i hennes liv, och med honom så känner Pernilla att hon inte behöver bära allt på sina axlar själv. 

Pernilla Wahlgren och Christian Bauer. Bildkälla: Stella Pictures.

Pernilla Wahlgren om bråk med Christian Bauer

Men. Det finns ett men. Ibland kan det helt enkelt bli lite för mycket av det goda.

Som exempel berättar Pernilla om något som hände tidigare i veckan.

Christian Bauer är en riktig gentleman. Men ibland går det kanske för långt...Bildkälla: Stella Pictures.

– Jag tar gärna emot hjälp, men jag kan också säga till och bli irriterad. Som häromdagen så skulle jag hämta upp honom i bilen, och när jag stannar bilen så pekar han vart jag ska trycka på knappen för att låsa upp dörren. Jag ba "Really? Du tror att jag aldrig har hämtat upp någon i en bil?". Då sa han "Jag ville bara hjälpa till". Jag är tjej, men jag är inte trög, säger Pernilla och skrattar.

Hon fortsätter:

– Vad är det som får killar att tro att…Det går inte att fickparkera en bil utan att det ska komma massa män och visa med armarna. Jag har backkamera. Jag klarar det här själv. Det är någonting med bilar och killar. Att dom tror att vi tjejer behöver extra hjälp hela tiden, säger Pernilla.

Pernilla Wahlgrens fästman Christian Bauer. Bildkälla: Stella Pictures.

Hon tillägger att innan Christian Bauer stod där och pekade så hade han varit väldigt omtänksam och gullig och satt på både värmen och ställt in hennes säte.

– Så jag tycker ju om det till en viss gräns, konstaterar Pernilla.

Så mycket pengar tjänar Christian Bauer varje månad – feta lönen avslöjad
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!