Zara Larsson
Laila Bagge tjänade under en lång tid pengar på Zara Larsson. - Foto: Stella Pictures

Zara Larsson råkar avslöja hur mycket pengar hon gett Laila Bagge

Zara Larsson gästade podden "Högt i tak" och där delade hon med sig av en rad hemlisar som hon tidigare inte berättat.


Zara Larsson, 25, har kommit att bli en av Sveriges största musikexporter. Låtar som "Lush life" och "Symphony" har i dag omkring en och en halv miljard streams på Spotify (vardera) och hennes nya album "VENUS" har gjort braksuccé över hela världen. 

Det inte alla vet är att Zara slog igenom som tioåring. Detta var i TV4:s Talang år 2008 där hon vann finalen med låten "My Heart Will Go On". 

Här är Zara Larssons försvunna bild: "Kn*lla mig"

Zara Larsson tillsammans med prins Daniel och Kronprinsessan Victoria. Bildkälla: Christine Olsson /TT

15 år senare omsätter hennes bolag omkring 40 miljoner, andra artister drar i henne för samarbeten och hon gästar talkshows över hela världen. 

För ett par år sedan hittade hon även kärleken i dansaren Lamin Holmén. Lamin är en av Melodifestivalens mest framgångsrika dansare och är även med i musikvideos och på andra shower och konserter. 

Lamin Holmén och Zara Larsson. Bildkälla: Stella Pictures

– Det bästa jag vet är när man går ut och man ser tjejer flirta med honom. Då känner jag att "that's my man", det är jag som kommer att gå hem med honom ikväll, berättar Zara i podden "Högt i tak" när hon gästade Rosanna Charles och Sanna Guidetti

Zara Larssons bilder har blivit världsnyhet

– Om vi skulle kunna ha ett öppet förhållande? Nej, det tror jag ingen av oss skulle vara redo för. Men vad vet man... om man en dag är gifta och har barn kanske man känner för att liva upp det lite, lade hon till. 

Zara Larsson: "Laila Bagge har tjänat..."

En till sak Zara valde att berätta om var sin historia med Laila Bagge

Rosanna och Sanna frågar sedan Zara om en rubrik de sett florera som handlar om "Laila Bagges hemliga pengauppgörelse med Zara Larsson". 

Laila Bagge. Bildkälla: Stella Pictures

– Det måste ju ha att göra med det här.... alltså hon hittade ju mig kan man ju säga? Hon fick ju en slags "finding fi" så... well...hon har ju dragit in vad kan det vara *beepljud* av allt jag har tjänat fram till... ja inte så länge sen....

– Du...skämtar? Så hon har alltså dragit in pengar på dig under alla dessa år? Du har ju seriöst byggt hennes hus haha, säger Rosanna. 

– Ja. Det var när jag bytte skivbolag från det skivbolaget hon hjälpte mig att bli signad till. Queen ändå haha. Men jag måste ändå säga det, Laila tog ju med mig till LA och gjorde så att jag fick träffa TEN (skivbolag) som jag blev signad till sen. Så den ska hon ha, avslutar Zara. 

Zara Larssons kryptiska svar – på sexfrågan om Mauri

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Matknepet tittarna inte fick se – det åt Robinson-deltagarna för att klara tävlingarna

Julia Franzén om Bingo Rimér: "Är ett skämt"

​Bingo Rimér öppnar upp sig om ensamheten i relationen med Julia Franzén. I "Bingo och Julia" talar han ut och gråter i parterapin.

Omstritt förlag vill AI-återskapa författarröst

1 timme sedan
Det omstridda norska förlaget Legatum Publishing vill återskapa författaren och Nobelpristagaren Knut Hamsuns röst med hjälp av AI-teknik.

Slash gör musiken när svensk bok blir serie

3 timmar sedan
Slash, mest känd som gitarrist i Guns'n'Roses ska göra musiken när den svenska boken "Kråkflickan" blir tv-serie, skriver Deadline.

Det tycker Tilde de Paula är mest avtändande: ”Relationsdödare”

idag 10:09
Programledaren Tilde de Paula Eby har varit med i många olika tv-program genom tiden. I en intervju med Amelia avslöjar hon hur hon hanterar kritik – och vad som är mest avtändande hos en partner.

Christer Lindarw avslöjar detalj om exet: “Han gjorde…”

idag 09:38
Artisten och designern Christer Lindarw har mestadels varit singel under sitt liv. Men för Nyheter24 har han berättat om en viss romantisk gest från en tidigare pojkvän som fick honom att smälta…