Ciara Janson och Måns Zelmerlöw
Det knakar i fogarna mellan Ciara Janson och Måns Zelmerlöw. - Foto: Instagram/ciarajanson, Stella Pictures.

Ciaras hårda markering mot Måns Zelmerlöw i nya bilden

Relationen mellan Ciara Janson och Måns Zelmerlöw är inte på topp helt enkelt. Efter att Ciara avföljt Måns på Instagram så började det spridas rykten om Måns – som han gick ut och dementerade. Nu kommer nästa bakslag för Måns.


Det är inte längre någon hemlighet att det knakar rejält i fogarna mellan Måns Zelmerlöw, 37, och hans fru Ciara Janson, 37. Måns och Ciara träffades på ett bröllop år 2016, och Måns föll pladask för den brittiska skådespelerskan. Ciara var däremot inte lika flörtig tillbaka.

– Vi var på ett bröllop i England där jag spelade, och hon var fullständigt ointresserad. Vi hamnade bredvid varandra på middagen, och jag fick kämpa. Det var först när vi började sms:a efteråt som hon insåg att jag var rätt kul, har Måns berättat i en intervju med P4 Extra.

Men de blev senare ett par, och år 2019 ringde bröllopsklockorna för Måns och Ciara i Kroatien. Kändisar som Carola, komikern Per Andersson och den förre detta tennisspelaren Jonas Björkman fanns bland gästerna.

Året innan bröllopet så fick Måns och Ciara sonen Albert, och sonen Ossian kom år 2022. Då Ciara är brittiska och har sonen Archie från en tidigare relation så har det blivit så att hela familjen bor strax utanför London. 

Måns har däremot fortfarande kontakt med sin skånska rötter då han har ett sommarhus i Kattvik i Båstad.

LÄS MER: Ciaras syrliga pik mot Måns Zelmerlöw – detaljen i bilden

Ciara Janson och Måns Zelmerlöw. Bildkälla: Stella Pictures.

Vad har hänt mellan Måns Zelmerlöw och Ciara Janson? 

På ytan har relationen mellan Måns och Ciara sett perfekt ut. Men verkligheten har varit en annan. Den senaste tiden har de lyst med sin frånvaro på varandras sociala medier. Både Ciaras födelsedag och även mors dag har passerat utan att Måns har skrivit något om sin fru och "baby mama" – något han alltid gjort tidigare år. 

Utöver det så kunde Nyheter24 avslöja att Ciara även tog steget och avföljde Måns på Instagram. Hon tog även bort namnet Zelmerlöw från sin presentation på Instagram. 

LÄS MER: Ciara Janson har avföljt Måns Zelmerlöw: "Nån som vet...?"

När deras son nyligen fyllde år så passade både Ciara och Måns på att gratulera sin grabb – men de varken nämnde eller taggade varandra i några inlägg.

Elaka rykten började snabbt spridas på sociala medier, och ett av ryktena handlade om att Måns Zelmerlöw skulle ha köpt sex. Något han gick ut och dementerade, samtidigt som han berättade att han och Ciara har det tufft just nu.

– Just nu kämpar jag och min fru för att hålla ihop vår relation. Det är svårt och blir inte lättare av att det spekuleras vilt om allt möjligt i media och på sociala medier. Men då ryktet om att jag skulle vara sexköparen på Östermalm nått såna proportioner nu, känner jag att det får vara nog. Jag har aldrig köpt sex. Det är någon annan som är gripen och vem det är kommer säkert fram tids nog, sa Måns Zelmerlöw till Aftonbladet.

LÄS MER: Måns Zelmerlöw: "Däför var jag otrogen"

Ciara Jansons ovanliga förlovningsring

När Måns "back in the days" friade till Ciara så gjorde han det med en väldigt unik ring i form av en så kallad haloring – men istället för det mer klassiska valet diamant så var det en skimrande akvamarin som stod i fokus i skapelsen, som designats av Efva Attling.

Ciara Jansons förlovningsring, designad av Efva Attling. Bildkälla: Instagram/ciarajzelmerlow

Hanna Hellberg är smyckesexpert och hörs i bland annat Smyckespodden och i podden Klocksnack med Denke & Berns. Hon har för Nyheter24:s räkning tidigare analyserat både prinsessan Madeleines smycken, Anders "Arga snickaren" Öfvergårds exklusiva statusklocka och Märta Elander Wisténs enastående smyckessamling. Märta, som är sambo med den norska hotellmagnaten Petter Stordalen, har nämligen smycken för miljonbelopp.

LÄS MER: Märta Elander Wistén har smycken för miljoner: "Otrolig stil"

LÄS MER: Prinsessan Madeleine visar kärleksgåvan från Chris O'Neill: "Kaxigt och dyrt"

För Nyheter24 ger Hanna nu sin syn på Ciaras ring.

Vad tycker du om Ciaras förlovningsring?

– Det är kul att Ciara vågar sig på färg, och just akvamarinen passar hennes färger - så det är definitivt en hit. Den underbara färgen till trots är det rätt ovanligt med akvamariner i förlovningsringar då stenen i sig är relativt mjuk - 7.5 på Mohs skala. Detta innebär i praktiken att den lätt repas vid frekvent användning, varför man ofta inte rekommenderar den till varjedagsmycken – vilket det verkligen är när man pratar förlovningsring. Men å andra sidan, det är väl inte hela världen om den blir lite repig, den går att polera om. Dock vill jag uppmana Ciara att tvätta ringen ofta då den annars inte kommer glittra så mycket. Smutsiga diamanter glittrar, det gör inte en smutsig akvamarin, säger Hanna Hellberg till Nyheter24.

Så, hit eller miss?

– Stilmässigt så uppskattar jag att hon vågar gå för en ring som tar plats, och att hon kör på färg - men annars är det en rätt klassisk (och basic) ring med halo, och jag kanske hade vågat hoppas på lite mer finess i utförandet, säger Hanna Hellberg till Nyheter24 om Ciaras förlovningsring.

Hanna Hellberg är expert på både smycken och klockor.

Ciaras hårda markering mot Måns Zelmerlöw – tagit av sig förlovningsringen

Den som följer Ciara på Instagram har nog inte kunnat undgå hennes maffiga förlovningsring, som brukar blixtra till på hennes bilder. 

Den 6 april – för bara några veckor sedan – så syntes hon med ringen på sitt vänstra ringfinger, och även därefter har den synts till på Instagram Story och när hon taggats i andra bilder.

Ciara Janson med sin förlovningsring den 6 april 2024. Bildkälla: Instagram/ciarajzelmerlow

Men nu kan Nyheter24 avslöja att förlovningsringen är ett minne blott. På de senaste bilderna från Ciaras Instagram Story så kan den uppmärksamma följaren notera att hon nu har tagit av sig förlovningsringen.

På ett par videoklipp syns nämligen Ciaras vänstra hand, och hon har en lite bredare guldring på ett av fingrarna, men där förlovningsringen tidigare suttit är det nu helt tomt...

Aj, aj – stackars Måns!

Ciara Janson har tagit av sig sin förlovnignsring. Bildkälla: Instagram/ciarajzelmerlow

Ciara Janson utan sin förlovningsring. Bildkälla: Instagram/ciarajzelmerlow
Läs mer från Nyheter24 - vårt nyhetsbrev är kostnadsfritt Prenumerera
X

Gillar du artikeln?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få fler artiklar som denna direkt i din inkorg - helt kostnadsfritt.

Välj nyhetsbrev
/