Game Over - Skilsmässan är klar.
1 av 5
Game Over - Skilsmässan är klar. - Foto: alloverpress
Enligt olika källor får Elin från 700 miljoner kronor och uppåt.
2 av 5
Enligt olika källor får Elin från 700 miljoner kronor och uppåt. - Foto: alloverpress
Väldigt få detaljer har läckt ut från skilsmässan.
3 av 5
Väldigt få detaljer har läckt ut från skilsmässan. - Foto: alloverpress
4 av 5
- Foto: alloverpress
5 av 5
- Foto: alloverpress

Game Over: Elin Nordegren äntligen fri

Under måndagen slutfördes skilmässan mellan golfproffset Tiger Woods och Elin Nordegren. Svenskan får minst  700 miljoner kronor.


Läs mer från Nyheter24 - vårt nyhetsbrev är kostnadsfritt Prenumerera
X

Gillar du artikeln?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få fler artiklar som denna direkt i din inkorg - helt kostnadsfritt.

Välj nyhetsbrev

Efter månader av spekulationer är det klart, giftermålet mellan Tiger Woods och Elin Nordegren är officiellt över. Paret befann sig i rätten under måndagen när skilsmässan slutfördes.

– Vi är ledsna att vårt äktenskap är över och vi önskar varandra lycka till i framtiden, säger det nyskiljda paret i ett officiellt uttalande.

Skilsmässodokumenten avslöjar inget om hur paret har delat tillgångar och fastigheter. Men enligt flera källor kommer Elin att få allt mellan 700 och 3 miljarder kronor. Det är också oklart vem som får vårdnaden om barnen, en fråga som har varit mycket infekterad under förhandlingarna eftersom både Tiger och Elin ville ha ensam vårdnad, uppger People

Det var i slutet av förra året som golfstjärnan krockade med sin bil utanför parets gemensamma hus. I början vägrade kändisparet att svara på några av polisens frågor.

Men senare uppdagades det att kraschen var avslutningen på ett häftigt bråk efter det att Elin avslöjat Tiger med att ha varit notorisk otrogen under flera år med ett tvåsiffrigt antal älskarinnor.

/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
USA
/
Bil