Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Det här är Portmans balett-pojkvän

- 29/12/2010, 10:06 -
1 av 8

All over press

2 av 8

All over press

3 av 8

All over press

4 av 8

All over press

5 av 8

All over press

6 av 8

All over press

7 av 8

All over press

8 av 8

All over press

Benjamin Millepied är på allas läppar efter nyheten att Natalie Portman förlovat sig och väntar hans barn.

Benjamin Millepied, 33, är född i Frankrike men uppvuxen i Senegal, i Afrika. Han började träna balett redan vid åtta års ålder med sin mor som tränare. Redan tidigt blev hans talang uppmärksammd, och han började som 13-åring studera vid prestigefyllda Conservatoire National i Lyon. 1995 flyttade han till New York för att dansa vid New York City Ballet.

Paret träffades vid inspelningen av upphaussade och omtalade thrillern Black Swan, där Millepied koreograferade balettscenerna. Under filmens gång erbjöd han sig att delta i en scen som danspartner åt Portman, men om de redan hade börjat träffas då är inte känt.

Detaljer om parets privatliv är nämligen svåråtkomliga, och än har ingenting läckt ut. Portman har aldrig varit intresserad av att tala om sitt privatliv. Och under presskonferenserna, i anslutning till lanseringen av filmen, har Portman konsekvent vägrat uttala sig om Millepied.

Parets barn föds någon gång under 2011.