Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Hollywoodresumén

1 av 4

All over press

2 av 4

All over press

3 av 4

All over press

4 av 4

All over press

Nöje | 09/07/2011 10:19

Varje lördag listar Nyheter24 de hetaste händelserna i kändisvärlden. Läs den senaste veckans händelser i Hollywood här.

Veckan som gått har bjudit på bröllop, barn och bröst. Och lite till. Läs mer här.

Veckans snackisar

Paris Hilton
verkar ha hittat en ny kille. Regissören till succén Baksmällan, Todd Phillips. Samtidigt som det släpps smygbilder på paret som kysser varandra inne på en nattklubb går Paris ut i press och säger att hon är ensam. Hennes liv blev inte vad det skulle bli säger hon i en intervju med Life&Style. Men nu satsar stjärnan på att vara gravid inom 2-3 år. Hollywoodresumén gissar att hon hinner ha ungefär lika många killar som det är år kvar innan det blir dags.

Harry Potter är alkis. Japp. Eller ja, var. Barnskådisen Daniel Radcliffe, mer känd som Harry Potter, avslöjade att han haft problem med alkohol. Han är numera nykterist och tackar flickvännen för det nya livet. Så klart.

Sean Penn
som nyligen hade en blixromans med Scarlett Johansson har enligt källor setts hand i hand med en ny mystisk kvinna. Bra veckor efter uppbrottet med Scarlett. Sean kom på att han inte ville vara tvåa på bollen, inte mer än en månad  i alla fall...

Veckans grattis

Angelina Jolie spöar Jennifer Aniston (ännu en gång). Jolie hamnar nämligen på plats nummer ett när Forbes listar de mest välbetalda skådespelerskorna i Hollywood. Jen kammar hem en tredjeplats efter Sarah Jessica Parker. Inte för att någon av ovan nämnda tre faktiskt är några toppenskådisar, men bra betalt ska man väl ha för att vara snygg.

Bara fyra månader efter att Justin Timberlake, som annars har kopplats ihop med Mila Kunis, brytit med Jessica Biel sägs de nu vara tillsammans igen. Lika väntat som tråkigt.

Inför Paul McCartney och Jude Law gifte sig Kate Moss med sin Kamie Hince. Nu är de på smekmånad i medelhavet. Där solar Kate mest topless och sådant där. Inget vi inte sett förut med andra ord.

Veckans småsnack

Lady Gaga
rapporteras enbart leva på luft och vatten. Born this way, någon?

Natalie Portman döpte sin nyfödda son till Alef.

Madonna
släpper nytt! Ska eller ska inte stjärnan arbete med David Guetta på nya plattan? Om inte är hon körd. Mainstreampop går alltid före. Vem säljer sig inte för den nya publiken.

Det måste ha varit EXTREM nyhetstorka i Hollywood för budskapet att Bow Wow nu är pappa för första gången spreds som en löpeld. Undrar om barnet döps till Wow Bow eller Bow Wow Jr. Chansen (eller risken) är hög enligt Hollywoodresumén.

Charlie Sheen ska bli roastad. Med allt som Sheen har i bagaget lär det ta timmar. Herregud så tacksamt.