1 av 5
- Foto: All over press
2 av 5
- Foto: All over press
3 av 5
- Foto: All over press
4 av 5
- Foto: All over press
5 av 5
- Foto: All over press

Biebers privata spelning - hemma hos Beckhams

Justin Bieber har lovat att uppträda hemma hos familjen Beckham. På ett villkor - att David Beckham lär honom spela fotboll.


Mer om Justin Bieber

Justin Bieber räknas just nu som en av världens största artister. Han är endast 17 år men har redan hunnit med att spela in en biofilm om sitt liv och har blivit prisbelönt för sin talang. Bieber är även känd för att ha extrema och väldigt hängivna fans världen över.

Ge och ta, så resonerar popsensationen Justin Bieber, 17, när han gör andra en tjänst. Nu byter den unga världsstjärnan ut Madison Square Garden mot familjen Beckhams vardagsrum. Justin har nämligen gått med på att ge en privat konsert för David Beckhams tre söner - i utbyte mot fotbollslektioner från pappa Beckham.

– David är en fantastisk pappa och han förklarade hur glada killarna skulle bli så jag kunde inte annat än att säga ja, säger Justin till magasinet Closer.

Selena följer med

Men det är inte bara sönerna Brookyn, 12, Romeo, 8, och Cruz, 6, som får specialbehandling. Även David och Victoria Beckhams nyfödda dotter Seven Harper kan få en speciell överraskning.
– Nu när de har en liten dotter kanske Selena (Gomez, Justins flickvän, reds. anm) följer med och dedikerar en låt till just henne, säger Justin.

/
/
/
/
/
/
/
USA
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Därför är "Gift vid första ögonkastet"-deltagarna så unga i år

1 timme sedan

Elvabarnsmamman Satu ”Mybabydolls” Nordling Gonzalez är gravid: "Virvelvind av känslor"

2 timmar sedan
Satu ”Mybabydolls” Nordling Gonzalez förlorade hastigt sin näst äldsta dotter förra året. Nu är hon gravid igen med sitt tolfte barn. "Glada för detta lilla hopp om ljus", skriver hon på Instagram.

Nas kommer till Sverige

3 timmar sedan
Den amerikanske rapparen Nas ger sig ut på Europaturné för att fira 30-årsjubileet av albumet "Illmatic". Efter turnépremiären i Helsingfors i höst kommer han till Stockholm 24 oktober. Nas ska framföra sitt album i dess helhet. Sitt jubileum firar han också genom att släppa en ny låt: "Define my namne".

Prinsessan Sofia hyllas för vågade draget: "Det är lekfullt"

idag 16:22
Prinsessan Sofia och prins Carl Philip tycks ha siktet inställt på att ta Europa – och kanske världen – med storm...

Miljonregn för Pernilla Wahlgren och Sofia Wistam – så mycket tjänar de på sin podd

idag 14:53
Det är onekligen klirr i kassan för Pernilla Wahlgren och Sofia Wistam. Podd-drottningarna tjänar stora pengar på podden Wahlgren & Wistam. Enligt den senaste årsredovisningen unnade de sig en REJÄL utdelning.

Janni Delér visar upp resultatet efter skönhetsingreppet

idag 14:22
Janni Delér har under en lång tid varit sugen på att göra ingreppet. Efter att ha gjort det var hon inte sen med att visa upp det för följarna.