Måndag 20 Sep
Stockholm

Biebers privata spelning - hemma hos Beckhams

1 av 5
2 av 5
3 av 5
4 av 5
5 av 5

Justin Bieber har lovat att uppträda hemma hos familjen Beckham. På ett villkor - att David Beckham lär honom spela fotboll.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer
Mer om Justin Bieber

Justin Bieber räknas just nu som en av världens största artister. Han är endast 17 år men har redan hunnit med att spela in en biofilm om sitt liv och har blivit prisbelönt för sin talang. Bieber är även känd för att ha extrema och väldigt hängivna fans världen över.

Ge och ta, så resonerar popsensationen Justin Bieber, 17, när han gör andra en tjänst. Nu byter den unga världsstjärnan ut Madison Square Garden mot familjen Beckhams vardagsrum. Justin har nämligen gått med på att ge en privat konsert för David Beckhams tre söner - i utbyte mot fotbollslektioner från pappa Beckham.

– David är en fantastisk pappa och han förklarade hur glada killarna skulle bli så jag kunde inte annat än att säga ja, säger Justin till magasinet Closer.

Selena följer med

Men det är inte bara sönerna Brookyn, 12, Romeo, 8, och Cruz, 6, som får specialbehandling. Även David och Victoria Beckhams nyfödda dotter Seven Harper kan få en speciell överraskning.
– Nu när de har en liten dotter kanske Selena (Gomez, Justins flickvän, reds. anm) följer med och dedikerar en låt till just henne, säger Justin.

Kommentera
Kopiera länk
Dela