Modejätte betalar Jersey Shore för att INTE bära deras kläder

- 18/08/2011, 09:38 -
1 av 6

All over press

2 av 6

All over press

3 av 6

All over press

4 av 6

5 av 6

All over press

6 av 6

All over press

Deltagare i Jersey Shore bar kläder från Abercrombie & Fitch. Nu erbjuder modejätten skandalgänget pengar för att inte synas med märket.

De största modemärkena stärker ofta sitt varumärke genom att sponsra kändisar med kläder. En enda mingelbild med en stjärna i deras kreationer är guld värd. Om de inte super, ligger, skriker, spraytannar sig orangea och har sönderslitna extensions som Jersey Shore-gänget gör och har vill säga.

Nu vill modemärket Abercrombie & Fitch göra allt för att inte synas med de skandalösa stjärnorna från den uppmärksammade realityserien på MTV. Det efter att deltagaren "Mike The Situation" setts bära både underkläder och mjukisbyxor från det populära märket.

I ett officiellt meddelande via sin hemsida förklarar A&F att de erbjudit skandalstjärnorna pengar för att inte bära deras kläder.

– Vi är väligt oroliga för att Mr. Sorrentino (Mike the Situation red.anm) kan skada vårt varumärke och orsaka betydande skada på vår image, skriver företaget bland annat.

Modejätten förklarar också att de är väl medvetna om att programmet går ut på att underhålla men understryker att det inte är förenligt med hur företaget vill uppfattas.