Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Beyoncés mage slår rekord på Twitter

1 av 3

All over press

2 av 3

All over press

3 av 3

All over press

Nöje | 31/08/2011 09:38

Alla ville vara först med att berrätta om stjärnans stora hemlighet. Nu regerar Beyoncé på Twitter.

Sociala medier blir allt viktigare och är ett enkelt sätt att sprida nyheter på. Många hävdar att engagemanget på exempelvis Twitter var en stor del av revolutionen i arabvärlden. Ett utdraget upplopp som skapat otroligt stort intresse och världen över har människor yttrat sina åsikter och noteringar på 140 tecken i stundens hetta.

När Usama Bin Laden dog twittrades det över 5000 meddelanden, i sekunden. Men det är ändå inte dessa enorma statsomvälvningar och folkprotester som regerar på Twitter.

Istället är det superstjärnan Beyoncé som står för det största engagemanget på mikro-bloggen. Det var när stjärnan på söndagen uppträdde på MTV Music Movie Award och avslöjade sin hemlighet som Twitter svämmade över av meddelanden om henne. Genom att be publiken att stå upp för "kärleken inuti henne" och sedan smeka sin babymage skapade hon ett rekord på över 8000 tweets per sekund.

Us Weekly uppger även att engagemanget till och med gick så långt att flera bytte sin profilbild till en bild på Beyoncé.