Onsdag 8 Dec
Stockholm

Kim Kardashian och Kris - därför tog det slut

1 av 3
2 av 3
3 av 3

Filmteam, lap dance, flirtar, ex och fest. Kris Humphries visade sig inte vara mannen i Kim Kardashians drömmar. Nu skiljer sig paret.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer
Dyrt bröllop - för inga pengar alls:

Kim och Kris bröllop i augusti var en enda stor sponsorfest. Bland annat fick de:

$15 miljoner för att E! fick spela in bröllopet.

$ 60.000 för att bära bröllopsklänning och två aftonklänningar från Vera Wang.

$ 50.000 för att Kim skulle ha sin möhippa på en restaurang i L.A

$ 400.000 för att en Champagnesort skulle serveras under bröllopet.

$ 450.000 för exklusiva bilder under bröllopet och möhippan från olika magasin.

En $ 2 miljoners ring.

HOLLYWOOD. I augusti i år gifte sig Kim Kardashian, 31, och Kris Humphries, 26, i en storslagen, dyr och omtalad ceremoni. Nu ska de skiljas. Kim Kardashian har ansökt om skilsmässa och till Us Weekly säger Kris att han är helt förstörd.

I ett uttalande till tidningen säger Kim att det numera forna paret kommer att fortsätta att vara vänner.

– Jag hade hoppats att det här äktenskapet skulle hålla för evigt, men allt går inte alltid enligt planerna. Vi kommer att förbli vänner och önskar varandra det bästa.

Träffade sitt ex

Kort efter att paret bytt ringar i augusti åkte Kim Kardashian till New York för att spela in sin realityshow. Enligt uppgiter till Hollywood Life och Jezebel ska Kris då tagit tillfället i akt att frekvent gå på nattklubbar och till och med träffa sin före detta flickvän.

– Han krossar hennes hjärta, sa en källa till Star redan för två veckor sedan.

Fick en lap dance

Det finns även bilder tagna med en mobilkamera som visar när Kris får en lap dance av en ung okänd kvinna på en nattklubb. Kvinnan twittrade sedan kaxigt om den intima dansen. "Gav precis Kris en lap dance, ledsen Kim men det här var den bästa kvällen i mitt liv", löd budskapet.

Att kameror följt paret nästan alla timmar av dygnet kan även vara det som gjort att Kim och Kris, som tidigare berättat att de behöver mer ensamtid, nu gått skilda vägar.

Tidigare har det forna paret Jessica Simpson och Nich Lachey sagt att de ångrat att de medverkade i en egen realityshow "Newlyweds", likt Kim och Kris, då det blev för påfrestande för deras äktenskap.

– Du har folk som i stort sett bor i ditt hus, de har tillgång till ditt liv 24 timmar om dygnet, i ditt hem. Det var inte hälsosamt, sa Nick till People efter uppbrottet 2005.

Kommentera
Kopiera länk
Dela