1 av 3
- Foto: All over press
2 av 3
- Foto: All over press
3 av 3
- Foto: All Over Press

Kutcher hyllade sexbrottsling - nu lämnar han Twitter

Ashton Kutcher mötte hård kritik för det stöd han i veckan visade stöd för den tränare som påstås ha kopplingar till sexuella övergrepp. Nu tar hans team över stjärnans twitter-konto.


Jobbar mot trafficking

Ashton Kutcher har tillsammans med sin fru Demi Moore startat en stiftelse som ska hjälpa till att stoppa trafficking och är inriktat på barn. 

Ashton Kutcher har officiellt lämnat över sin personliga Twitter till sitt management. Det efter att Kutcher, via sin twitter på onsdagen, visat stöd för en amerikansk fotbollstränaren Joe Paterno med eventuella kopplingar till sexuella övergrepp, uppger Us Magazine.

Den 84-årige tränaren som jobbar på en skola har beskyllts för att inte ha vidtagit åtgärder mot en Jerry Sandusky, som åtalats för att antasta yngre pojkar under en period som ska sträckt sig över 15 år.

Det har påståtts att Paterno kände till övergreppen och därför förlorade han sitt jobb. Något som upprörde stjärnan Kutcher.

– Hur kan ni sparka Jo Pa? Vilken förolämpning, ingen klass alls. Som ett fan av Hawkeye (universitet i of Iowa red anm.) finner jag det osmakligt, twittrade stjärnan. Något som gjorde att 2 and A Half Men-stjärnan fick bemöta många upprörda följare.

Uppfattat allt fel

Kutcher, som enligt sin blogg, endast sett via nyheterna att tränaren fått sparken, trodde att det var på grund av att han blivit äldre och inte längre gjorde ett lika bra jobb. När stjärnan sedan förstod vad det röde sig om bad han om ursäkt.

– Fram till idag har jag skrivit nästan alla mina tweets på egen hand, men det är helt klart att plattformen har blivit för stor för att hanteras av en enda person. Även om jag kommer att fortsätta att uttrycka mig genom mitt twitterkonto så kommer det nu förvaltas av mitt team för att säkerställa kvaliteten på innehållet.

/
/
/
/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Sofia Ståhl utreds av läkare – vädjar till följarna

"Jakt" – på liv och död

1 timme sedan
En jakthelg går överstyr när djuren plötsligt försvinner och jägarna saknar byten att skjuta. Det är ett sätt att visa vad som händer när man tappar perspektivet och börjar gå över gränser, säger regissören Sarah Gyllenstierna om filmen "Jakt".

Väskförbud stoppar konserter med picknick

1 timme sedan
Väskförbudet som infördes i november förra året kommer att få konsekvenser för besökare på utomhuskonserter i sommar: Att ta med sig picknick är inte längre möjligt.

af Sillén kommenterar kompisarna i Eurovision

1 timme sedan
Edward af Sillén ska inte bara skriva manus och regissera Eurovision Song Contest. Han blir även SVT:s kommentator. "Uppgiften ser annorlunda ut när vi är ett värdland", säger han till TT.

Taylor Swift överraskar med dubbelalbum

1 timme sedan
Taylor Swifts nya album är i själva verket ett dubbelalbum. "Jag hade skrivit så mycket 'plågad poesi' de senaste två åren att jag ville dela allt med er" skriver Swift på Instagram.

Tuva Novotny: Superläskigt med komedi

3 timmar sedan
En kvinna som skaffar barn på egen hand – men blir kär i donatorn. Tuva Novotny spelar huvudrollen i Viaplays nya dramakomedi "Allt och Eva" Den handlar om att vara ensam och rädd för gemenskap men ändå söka samhörighet, säger Novotny till TT.