Den 17-årige idolen blev en stor flickfavorit i TV4:s "Idol". Nu säger han sig vara aktuell i den stora danstävlingen på samma kanal.
1 av 3
Den 17-årige idolen blev en stor flickfavorit i TV4:s "Idol". Nu säger han sig vara aktuell i den stora danstävlingen på samma kanal. - Foto: TV4
André Zuniga menar att han har fått en förfrågan av TV4.
2 av 3
André Zuniga menar att han har fått en förfrågan av TV4. - Foto: FREDRIK SANDBERG / SCANPIX
Nu säger sig André Zuniga vara aktuell för årets säsong av "Let's Dance".
3 av 3
Nu säger sig André Zuniga vara aktuell för årets säsong av "Let's Dance". - Foto: FREDRIK SANDBERG / SCANPIX

"Idol"-André aktuell för "Let's Dance"

Efter sin medverkan i "Idol" är flickfavoriten André Zuniga ett eftertraktat namn. Nu menar den unge artisten att TV4 vill få med honom i "Let's Dance".


Tjejtjusaren

André Zuniga Asplund är en stor flickfavorit. Redan under kvalveckan i "Idol" fick han oändliga mängder inviter.

– Min mailbox är helt full av minst 7000 mail, och sedan på Facebook har jag lagt till 3000 personer som vänner, men har fortfarande 7500 kvar att svara på, berättade han för Nyheter24.

Men om han då hade en flickvän eller inte vid sin sida ville han bestämt hemlighålla.

– Grejen är att jag måste hålla det privat - jag tycker inte om gå ut med om jag är singel eller inte.

André Zuniga, 17, var en av finalisterna i "Idol 2011", där han slutade på en hedrande sjätteplats. Nu kan han göra comeback i rutan - i TV4:s "Let's Dance". Kanalen har nämligen frågat den unge flickidolen om att snöra på sig dansskorna och ställa upp i vårens säsong, berättar André själv.

Och det är inte bara rollen som danspartner idolen har blivit erbjuden.

Mycket hände nuförtiden… Massa saker kommer hända… Tv4 har hört av sig och frågat mig om ja vill vara med i let’s Dance… Och en film producent har hört av sig om att jag ska vara huvud rollen i ny film som kommer nästa vinter… Och som sagt min musik!!! Ska in i studion på onsdag och köra så det rycker;-), skriver André själv på sin blogg.

Om André ställer upp är han inte den första skönsjungande flickfavoriten som gått från "Idol"-scenen till dansgolvet. Tidigare har även Måns Zelmerlöw, Danny Saucedo, Andreas Weise, Rabih Jaber och Mattias Andréasson gjort detsamma.

"Inga kommentarer"

TV4 väljer i nuläget att inte kommentera Andrés uttalande.

– Just nu har vi inga kommentarer kring casten till "Let's Dance", låter programmets pressansvariga Lina Berggrén meddela.

Nyheter24 har utan framgång sökt André.
 

Se André i "Idol":

Andr%C3%A9%20Zuniga-Asplund%20-%20No%20Woman%20No%20Cry

/
/
/
/
/
/
/
/
TV4
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!