Söndag 18 Apr
Stockholm

Överdos, bröstchock och läcker penistårta

Här är veckan som gått i lyckans land, Hollywood.
Här är veckan som gått i lyckans land, Hollywood. Foto: Scanpix/AP Photo/Giuseppe Aresu/file/Joel Ryan/Charles Sykes/Matt Sayles

Det är söndag och Nyheter24 listar de hetaste händelserna i kändisvärlden. Här hittar du allt som är värt att nämnas från veckan som varit.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Veckans snackisar

Nyheterna om att Demi Moore förts akut till sjukhus slog ned som en bomb. Först rapporterades det om en överdos, sedan anorexia och sist menar källor att stjärnan ska ha inhalerat narkotika - med mening. Nu tar hon en paus från jobb och ska vila upp sig.

Medan Demi låg på sjukhus festade Ashton Kutcher loss med modeller.

Det är inte ofta man får en penistårta i present, men Miley Cyrus kan sin grej.
 

Veckans uppbrott

Hollywoods superpar Heidi Klum och Seal gjorde nyligen slut. Nu pekar uppgifter på att anledningen är att Seals respektlösa behandling av ex-frun blev droppen för supermodellen Heidi. Båda stjärnorna sågs dock fortfarande bära sina vigselringar i slutet av veckan.
 

Veckans småsnack

Den här videon har blvit otroligt uppmärksammad, då den visar en 19-årig Demi Moore som hånglar loss med sin 15-årige motspelare. Och det ser inte direkt inbjudande ut.

Vad vore en vecka utan Lindsay Lohans upptåg? Denna gång var det dags att visa brösten.

Kim Kardashian fläker som vanligt ut hela sitt liv och den här gången fick teveteamet veta att hon skulle skilja sig innan fästmannen själv gjorde det.

Det är inte bara J. Lo som hittat en ny partner, utan även Marc Anthony har funnit en het liten flamma. Och hur raderar man bäst sitt förflutna? Jo, så här.

Rihanna har gått och skaffat sig ännu en tatuering, denna gång är den inspirerad av Tupac, spana in den ovanliga gaddningen här. Stjärnan har dessutom blivit så stor att hon nu passerar Lady Gaga i popularitet på YouTube.

Kevin Federline, Britney Spears uppmärksammade ex och pappan till hennes barn, fick i veckan en hjärtattack. Det hela var dramatiskt men nu, ett par dagar senare, verkar det som om Federline mår bra.
 

Veckans bonus

Läs om kändisarnas galna dieter här.

Kommentera
Kopiera länk
Dela