Här är veckan som gått i lyckans land, Hollywood.
Här är veckan som gått i lyckans land, Hollywood. - Foto: Scanpix/AP Photo/Giuseppe Aresu/file/Joel Ryan/Charles Sykes/Matt Sayles

Sjuk stalker & kändisarnas livsfarliga ätstörningar

Det är söndag och Nyheter24 listar de hetaste händelserna i kändisvärlden. Här hittar du allt som är värt att nämnas från veckan som varit.


Veckans snackisar

Sångdrottningen Whitney Houston har avlidit - bara 48 år gammal. Kvar lämnar hon sin 17-åriga dotter Bobbi Kristina.

Lady Gaga är en förebild för många, speciellt unga tjejer. Gagas motto har länge varit att man ska få vara precis som man är och är vacker som man är född. Så när stjärnan besökte en skola i USA i veckan och avslöjade att hon hade viktproblem och bullimi när hon var yngre var det många som blev förvånade.

– Jag kräktes väldigt mycket när jag gick i skolan, jag ville vara smal men min pappa serverade köttbullar varje kväll, ska hon ha sagt enligt Huffington.

Andra kändisar som kämat med ätstörningar är bland annat Kelly Clarkson, Jessica Alba och Kate Beckinsdale.

Årets bästa bild kan vara den på Sylvester Stallone och Arnold Schwarzenegger från veckan som gick. De två filmveteranerna hamnade på samma sjukhus efter att de skadat sig i filmerna de just nu spelar in.

Vad än Beyoncé och Jay-Z gör blir det en snackis. Och det hjälper inte direkt att superparet skämmer bort sin bebis Blue Ivy så att hon nästan drunknar i dyrbarheter. Diamantarmband och rubiner på nappflaskan till en nyfödd? Så är det om man Bey och Jay som föräldrar.

Stackars Madonna åkte på en nitlott när hon uppträdde med M.I.A under pausen av Super Bowl förra söndagen. Artisten fick nämligen för sig att sabotera genom att peka "fuck you" mitt i uppträdandet. Men nu får hon stå sitt kast, det blir eventuellt böter för stjärnan som stal Madonnas show.

Karl Lagerfeldt klantade till det ordentligt när han kallade sångfågeln Adele för "lite för fet" i veckan. Men Adele var inte sen med att svara och designern tog senare tillbaka sitt påhopp.
 
Veckans småsnack

Halle Berry har länge haft en galen stalker efter sig, men då han tvingades tillbringa en hel del tid på ett mentalsjukhus har stjärnan kunnat slappna av. Fram till i veckan då mannen, som hotat Berry med att skära av hennes hals, rymde - och fortfarande är på fri fot. Stalkern var i mitten på 90-talet en av Madonnas mest kända förföljare och blev till och med skjuten av stjärnans bodyguard när han kom för nära.

Kim Kardashian har enligt uppgifter skaffat sig en ny kille - efter fiaskot med Kris Humphries och 72 dagar som gifta. Frågan är bara om det kommer gå så mycket bättre den här gången, då han faktiskt ser ut att vara en exakt kopia av Kris.

Det spelar ingen roll att du är en av världens bästa fotbollsspelare och heter Beckham i efternamn. Du åker ändå ut från planen om du säger emot domaren. Även om det bara är din son som spelar.

Rihanna har skaffat sig en helt ny stil, hiss eller diss?

Veckans bonus

Spana in Hollywoods "good girls gone bad" här!

/
/
/
USA
/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Här syns Carolas ex Jimmy med tv-stjärnan: "Puman är här"

3 timmar sedan

Carina Berg oigenkännlig på nya bilderna: "Jag behöver hjälp nu"

idag 14:55
​Carina Berg har gjort en drastisk förändring med sitt utseende. Förgäves försökte Carolina Gynning stoppa henne – men Carina lyssnade inte. – Det var modigt. Du var modig som gjorde det, säger Carolina Gynning till Carina.

Realityprofil åtalas – slog barnen blodiga med stekspade

idag 14:12
​En svensk realityprofil åtalas nu, misstänkt för att ha misshandlat sina barn under flera års tid. I samtal med socialtjänsten har barnen berättat detaljerat om hur de blivit misshandlade med bland annat en stekspade i metall och slagna med en fjärrkontroll.

Efva Attling och Eva Dahlgren släpper låt ihop

idag 13:24
För första gången på 43 år släpper Efva Attling en låt – tillsammans med sin fru Eva Dahlgren. "Remember summer breeze" är skriven av dem båda och beskrivs som en sommarsång med 70-talskänsla.

Harvard tar bort bok med människoskinn

idag 13:06
Harvards universitetsbibliotek har bestämt sig för att ta bort omslaget på en bok som länge varit omstridd – eftersom pärmen är gjord av en människas hud, skriver New York Times. 1800-talsboken av Arsène Houssaye handlar om människans själ, och har titeln “Des destinées de l’ame".

Malin Ullgren: Otrohet är överdrivet laddat

idag 12:02
Hon skrev essäer om otrohetsromaner – men började själv skildra en förbjuden relation. Efter över 20 år som kritiker romandebuterar Malin Ullgren om jakten på en förhöjd livskänsla, som går via både litteraturen och lusten.