Chris Browns fans blev nämligen rabiata efter att Teigen kritiserat ett uppträdande.
1 av 5
Chris Browns fans blev nämligen rabiata efter att Teigen kritiserat ett uppträdande. - Foto: Stella Pictures
Fansen har rasat och en drös med hot och meddelanden om död har ramlat in hos modellen.
2 av 5
Fansen har rasat och en drös med hot och meddelanden om död har ramlat in hos modellen. - Foto: Stella Pictures
Hon kommenterar nu händelserna på sin egen twitter och skriver att...
3 av 5
Hon kommenterar nu händelserna på sin egen twitter och skriver att... - Foto: Stella Pictures
Chrissy Teigen fick ångra sin kritik.
4 av 5
Chrissy Teigen fick ångra sin kritik. - Foto: Stella Pictures
"...tappa all tro på mänskligheten har alltid varit en personlig dröm"
5 av 5
"...tappa all tro på mänskligheten har alltid varit en personlig dröm" - Foto: Stella Pictures

Victoria's Secret-modell mordhotad efter artistdiss

Chrissy Teigens kritik mot Chris Brown och hans sångröst fick fansen att gå i taket.


Fler artister vars fans du inte vill bråka med

Justin Bieber. För allt i världen, don't mess with the "beliebers". Några extrema fans mordhotade stjärnans flickvän Selena Gomez - bara för att de blev tillsammans. Så fatta vad de vill göra om du spyr galla över deras idol!

One Direction. När det kom fram att en amerikansk grupp med samma namn stämt det brittiska pojkbandet för att ha snott bandnamnet tog fansen lagen i egna händer och mordhotade amerikanska One Directions manager.

Lady Gaga. Hennes lilla "monster", som hon kallar dem, är upp över öronen gagafierade och du gör kanske bäst i att inte ge dig in i en twitter-fajt med någon av dessa små... monster.

Det gäller att tänka till både en och två gånger innan man uttrycker sig via sociala medier. Speciellt om man ska tycka till om en artist vars fans är rabiata. Det fick Victoria's Secret-modellen Chrissy Teigen, 26, erfara efter att hon twittrat om hur kass hon tycker att Chris Brown, 23, är.

– Varför sjunga när man kan dansa?, skrev modellen i samband med Browns uppträdande på söndagens Billboard Music Awards.

Trots att uppdateringen inte var någon längre utläggning i ämnet snappade Browns fans snabbt upp dissen. Och sedan bröt helvete ut för den stackars modellen.

"Hjärnkapacitet som en sköldpadda"

Bland annat ska hon tvingats ta emot meddelanden med mordhot och som önskar henne våldtagen samt upplyser henne om att hon har hjärnkapacitet som en sköldpadda, uppger Tmz. (Det finns inga belägg för att sköldpaddor skulle vara korkade djur dock, red anm.).

Hon ska även blivit beskylld för att ha tagit tillfället i akt att utnyttja situationen och reaktionerna på hennes åsikt. Något hon nu försvarar sig mot.

– Ja idioter. Jag älskar "uppmärksamheten" som det här har givit mig. Att tappa all tro på mänskligheten har alltid varit en personlig dröm, twittrar hon ironiskt. 

/
/
Hot
/
/
/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!