Katrin viker ut sig

Bloggaren och programledaren slänger av kläderna i nya numret av Café.


Katrin Zytomierska ligger inte i latgropen efter att den skandalomsusade säsongen av Idol gått i graven. I det nya numret av tidningen Café slänger bloggerskan Katrin av sig kläderna.

I går kunde Nyheter24 berätta att Katrin blivit värvad av ZTV till att leda programmet "Sexuellt". Då berättade Katrin att hon var väldigt konservativ vad gäller sex och därmed en bra förebild för tjejer.

Däremot är hon inte lika konservativ kring utvik. Den senaste tiden har bloggerskan visat på sin förmåga att skapa uppmärksamhet.

Katrin går i många kända personers fotspår, moderedaktören Sofi Fahrman, modellen Elsa Hosk och fotbollsfrun Oksana Andersson har alla ställt upp på bilder för tidningen.

I det nya numret berättar Katrin bland annat om sitt uppbrott med exmaken och bloggaren Alex Schulman, som i dagarna avslöjade att han väntade barn med sin nya kärlek.

Skrivet av:

Senaste nytt

Det ville Lia Larsson EGENTLIGEN göra i Melodifestivalen

Swiftie? Då kan du får jobb på museum

Ett av Londons främsta museer, Victoria and Albert Museum, söker nu en riktig Taylor Swift-fan till jobbet som expert, rådgivare och utbildare. Tanken är att rekrytera en Swiftie som kan ge museets personal och besökare en bättre förståelse för artistens stora betydelse inom konst och design, skriver CNN.

Komikerpar släpper deckare i vår

3 timmar sedan
Komikerparet Johanna och Johan Hurtig Wagrell släpper en spänningsroman i april. Boken, "Fasad", som handlar om ett 25 år gammalt olöst fall med en försvunnen flicka, blir den första i en serie på fyra böcker, säger paret till UNT.

Metal-duon klättrar i popularitet: "Taggande"

idag 07:28
Debutanterna Scarlet har klättrat i popularitet i Melodifestivalen. Den skräckinspirerade hårdrocksduon vann genrepspublikens hjärtan och även spelbolagen sätter duon högt, och kan hota en av de utpekade förhandsfavoriterna.

Metoo präglade franska Oscarsgalan

idag 00:18
Justine Triet och filmen "Fritt fall" blev den stora vinnaren vid årets Césargala. Men nästan allt fokus låg på skådespelaren Judith Godrèche och metoo-rörelsen.

Blodig sekvens i "Ferrari" – "så det såg ut"

igår 19:20
I decennier har Michael Mann varit besatt av tanken på att göra en film om Enzo Ferrari. Nu är filmen här – med Adam Driver i rollen som den legendariske huvudpersonen.