Katrin hånskrattar åt Blondinbella

Knappt två procent av bloggläsarna väljer att titta på teveprogrammet.


Enligt de senaste tittarmätningarna visar sig Blondinbellas nya teveprogram bli en flopp. Knappt 10 000 tittare har valt att se bloggdrottingens treminutersshow på kanal tv400. Det blir en tittarskara på ungefär två procent jämfört med antalet läsare av bloggen.

Jämför man med Katrin Zytomierskas omtalade teveshow på samma kanal, Idol Eftersnack, som har tittarsiffror på nära 290 000 tittare blir skillnaden stor.

"Det är så himla roligt"

Katrin, har du en kommentar till att Blondinbellas teveprogram i måndags endast lockade 10 000 tittare i går?

– Hahaha, gud vad roligt. Förlåt... men det är så himla roligt.

Jämför man Blondinbellas teveprogram med ditt program hade du nära 280 000 fler tittare.

–Man kan inte riktigt jämföra mitt och hennes program, det är som äpplen och bananer. Men jag tycker att teve ska göras på riktigt, med kamermän, inslagsproducenter och producentbolag.

–Men jag förstår Blondinbella, hon är 18 och tycker säkert att det här är jättekul.

Har du något tips till Blondinbella för att få upp tittarsiffrorna?

– Jag tycker att hon ska satsa mer på kvalité. Programmet känns naivt. Jag har inte sett det själv men hörde ett inslag från programmet på radion där hon berättade om sin klädsel. "Jag har på mig jeans härifrån och en matchande väska därifrån".

Det här med att hon har så få tittare?

– Det är jättekonstigt. Jag menar, uppenbarligen tycker 500 000 läsare att det är intressant att läsa hennes blogg. Det är förvånande att så få tittar på hennes program, säger Katrin till Nyheter24.

Blondinbella väljer att inte kommentera de dåliga tittarsiffrorna på sin blogg. Teveprogrammet beskriver hon som en filmad version av sin populära blogg:

– Det är som min blogg fast på teve i stället! Min blogg har ju varit så uppskattad, och det kändes som en naturlig övergång att ta bloggen ut till teve, säger Blondinbella till TV4.se.

Skrivet av:

Senaste nytt

”Sex and the city”-skådisen död – hittades i sitt hem

1 timme sedan

Zara Larsson säger ifrån efter ryktet om rumpförstoring: “Varit lite på gymmet”

2 timmar sedan
Flera följare misstänker att artisten Zara Larsson gjort en BBL, alltså en rumpförstoring. Nu säger Zara Larsson ifrån på sitt TikTok-konto och menar att hon bara varit lite på gymmet.

Vi måste prata om Jens kladdkaka i Bonde söker fru

2 timmar sedan
I kvällens Bonde söker fru fikar Jens Lundin och brevskrivaren Ida. Och självfallet som den fikatok man är så reagerade man snabbt på en LITEN detalj....

Shannen Doherty: Cancern har spridit sig

idag 17:10
Skådespelaren Shannen Doherty, 52, kommer med ett nytt tungt sjukdomsbesked. Den cancer som hon behandlats för under året har nu spridit sig till skelettet.

Krisande Viaplay säljer tv-serie till konkurrent

idag 15:30
För ett år sedan presenterade Viaplay planerna på en ny kriminalserie med Alexandra Rapaport i huvudrollen. Nu dyker serien upp – hos rivalen SkyShowtime, som köper serien av den krisande strömningstjänsten. Tydligen ska de det, jag har själv fått veta det i dag, säger Alexandra Rapaport till TT.

Efter Niclas Wahlgrens resa – nu flyttar Hans Wahlgren hem till Pernilla

idag 14:56
Pernilla Wahlgren och Christian Bauer är minst sagt gästvänliga – nu har de öppnat upp dörrarna till sitt megahus på Lidingö, där Pernillas pappa Hans Wahlgren gjort sig hemmastadd.