Kissies utvik - ett påhitt

Hon skriver att hon blivit erbjuden utvik. Hennes bror säger att hon ljuger.


Kissie, den provokativa blonda bloggerskan, hävdar nu att hon blivit erbjuden ett utvik i herrtidningen Slitz.

På sin blogg skriver hon om erbjudandet:

"Rykten sprider sig snabbt om man är känd som jag.. Jobbigt, jag vet! Men jag har lärt mig att leva med det för jag är en sån stark individ! Inte många som är det, jag menar jag tar aldrig åt mig av kommentarer jag får! Men andledningen till varför jag tar upp vissa och ger "svar på tal" är för att inte få någon k*ksugar stämpel som Amir eller hans fjortisar till kompisar :P".

Sedan berättar hon att hon ALDRIG skulle kunna posera naken för en tidning men att hon fått ett erbjudande om att posera i hotpants för Slitz.

"Men jag tackade nej! Jag blev erbjuden massa av pengar för det, men jag skulle aldrig kunna förstöra det så för mig själv! Jag vill vara flickvännen, inte trofé-flickvännen inför kompisarna", skriver hon förnuftigt.

Men. Det är inte hennes utvik som är det snaskiga i den här artikeln.

Hennes bror, Peter, har även en blogg. På den skriver han att Kisse aldrig blivit erbjuden ett utvik.

Enligt honom är allt påhitt.

"Alexandra drar iväg många legendariska halvsanningar som ja lyckas titta åt andra hållet åt men den här kan ja faktiskt inte ignorera. Alexandra har aldrig blivit erbjuden att vara med i Slitz, punkt slut. Och hon påstår att hon skulle säga nej, men nja de ligger nog en halvsanning i det också", skriver han på sin blogg.

Nyheter24 hade inte mycket till val än att ringa upp Slitz för att reda ut den här härvan.

Det visade sig att de inte hade någon aning om vem Kissie är och att det därför var mycket osannolikt att de skulle ha erbjudit henne ett utvik i tidningen.

Så hade vi klarat ut det.

Kissies videoblogg:

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Talkshow blir gisslandrama i Bergfeldts nya bok

Felix Herngrens monsterlön – så mycket tjänar folkkära stjärnan

Felix Herngrens framgångar inom film och tv avlöser varandra. Men hur mycket tjänar egentligen den folkkäre skådespelaren och regissören? Nyheter24 har kikat närmare på saken.

Jill Johnson släpper ny countrysingel

2 timmar sedan
Countryartisten Jill Johnson släppte en ny singel på Långfredagen med titeln "It Only Took A Minute For My Country To Love Country" .

"Happy Valley"-skaparen bakom nytt Disney-äventyr

2 timmar sedan
Sally Wainwright står bakom hyllade tv-serier som ”Happy Valley” och ”Gentleman Jack”. Nu är hon aktuell med äventyrsserien ”Renegade Nell” – berättelsen om hur en flicka i 1700-talets England blir stråtrövare. Huvudrollen spelas av 21-åriga Louisa Harland.

Dolly Parton kryddar Beyoncés nya

idag 04:30
Countrylegendarerna Dolly Parton och Willie Nelson ger Beyoncés nya album "Cowboy Carter" extra Westernkrydda genom talade intron till några låtar. I Partons fall en kort prata före covern på hennes egen evergreen "Jolene".

Kanonvinsten: Så mycket såldes Zoe Fay Brown sin lägenhet för

igår 23:12
I slutet på mars sålde Zoe Fay Brown sin lägenhet på Södermalm i Stockholm. Här får ni veta vad slutpriset landade på.