Stockholm

Katrin hänger ut sina beundrare

Vill man dejta Katrin Zytomierska får man vara beredd på att bli uthängd.


Läs mer

Singelstatus verkar inte vara något för Katrin Zytomierska. Den bitska bloggerskan har efter uppbrottet med Rickard Nordstrand, fullkomligen drunknat i killar som vill dejta henne.

"Sen jag blev singel är det en hel del snubbar som skickar sms till mig och vill bjuda ut mig på middag. Jag misstänker att detta är killar som läser min blogg och som då även läser detta. Snälla sluta. Asså på riktigt. Jag kommer inte att svara på era sms. Jag kommer inte gå med er på middag. Jag är liksom inte riktigt typen som tycker att denna typ av aktivitet är på minsta sätt intressant. Och nej det spelar ingen roll hur "finurlig" du är i ditt sms. Eller hur många gånger du skriver och tjatar. Eller om du skriver att jag är så vacker eller läcker eller sexig eller allt vad det är. Ingenting spelar någon roll.", skiver hon i sin blogg.

Och det är just med sin välbesökta blogg som hon tänkt ut sin hämnd. För att bli av med sina efterhängsna beundrare kommer Katrin nämligen att hänga ut dem på sin blogg.

"Jag kommer inte att svara. Däremot kommer jag att börja lägga ut era nummer här på bloggen eftersom ni uppenbart letar efter en partner och då kanske ni kan få lite hjälp på traven här. Så! Vi börjar med den här snubben. Han gillar hemlagade middagar. Nummer XXX", skriver hon i sin blogg.

Så alla ihärdiga beundrare. Ett nej är ett nej. Annars blir ni uthängda.

Skrivet av:

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.

Notifieringar från din stad

Slå på notifieringar för din stad för att få de senaste Blåljus-nyheterna från Nyheter24.