Katrin hänger ut sina beundrare

Vill man dejta Katrin Zytomierska får man vara beredd på att bli uthängd.


Singelstatus verkar inte vara något för Katrin Zytomierska. Den bitska bloggerskan har efter uppbrottet med Rickard Nordstrand, fullkomligen drunknat i killar som vill dejta henne.

"Sen jag blev singel är det en hel del snubbar som skickar sms till mig och vill bjuda ut mig på middag. Jag misstänker att detta är killar som läser min blogg och som då även läser detta. Snälla sluta. Asså på riktigt. Jag kommer inte att svara på era sms. Jag kommer inte gå med er på middag. Jag är liksom inte riktigt typen som tycker att denna typ av aktivitet är på minsta sätt intressant. Och nej det spelar ingen roll hur "finurlig" du är i ditt sms. Eller hur många gånger du skriver och tjatar. Eller om du skriver att jag är så vacker eller läcker eller sexig eller allt vad det är. Ingenting spelar någon roll.", skiver hon i sin blogg.

Och det är just med sin välbesökta blogg som hon tänkt ut sin hämnd. För att bli av med sina efterhängsna beundrare kommer Katrin nämligen att hänga ut dem på sin blogg.

"Jag kommer inte att svara. Däremot kommer jag att börja lägga ut era nummer här på bloggen eftersom ni uppenbart letar efter en partner och då kanske ni kan få lite hjälp på traven här. Så! Vi börjar med den här snubben. Han gillar hemlagade middagar. Nummer XXX", skriver hon i sin blogg.

Så alla ihärdiga beundrare. Ett nej är ett nej. Annars blir ni uthängda.

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Hanna Friberg gripen i USA: "Saker hände"

Många avhopp från Eurovision i Malmö

Mellan 15 till 20 procent av artisterna bokade till kringarrangemangen i samband med Eurovision i Malmö har hoppat av. Bland dessa finns Dotter och Titiyo – sammanlagt har nu ett 20-tal artister meddelat att det inte längre vill vara med, uppger Sveriges Radio P4 Malmöhus.

Kritikstorm mot killarna i Bachelorette – Sonjas svar: “Tycker inte om..."

Årets säsong av ”Bachelorette” fortsätter att skapa stor diskussion och många ställer sig kritiska till killarnas beteende. För Nyheter24 berättar Sonja Livbom om sina känslor kring det hela.

Sofia Ståhl utreds av läkare – vädjar till följarna

1 timme sedan
Det är på sin blogg som Sofia Ståhl bryter tystnaden om sina hälsoproblem. Hon säger även att hon under sin utredning "tagit saken i egna händer".

"Jakt" – på liv och död

2 timmar sedan
En jakthelg går överstyr när djuren plötsligt försvinner och jägarna saknar byten att skjuta. Det är ett sätt att visa vad som händer när man tappar perspektivet och börjar gå över gränser, säger regissören Sarah Gyllenstierna om filmen "Jakt".

Väskförbud stoppar konserter med picknick

3 timmar sedan
Väskförbudet som infördes i november förra året kommer att få konsekvenser för besökare på utomhuskonserter i sommar: Att ta med sig picknick är inte längre möjligt.