Katrin förespråkar botox

I sin blogg uppmanar hon ungdomar att prova på botox.


Katrin Zytomierska vågar. Det visade hon med all tydlighet när hon lät spruta in nervgiftet botox i pannan i veckan. Allt för skönhetens skull. Något hon också bilddokumenterade på sin blogg som Nyheter24 skrivit om tidigare.

Nu fortsätter rynkfria Katrin sitt korståg för botox. I sitt senaste inlägg uppmanar hon nämligen läsarna att prova på. I synnerhet ungdomar.

"Jag ska svara på en fråga som många funderar kring. Jag gjorde också det men nu har jag ju svaret! Det är ju lite så det är. Man får ta reda på svaren själv här i livet. Inte vänta på att andra ska göra det åt en! Där fick ni ett par kloka ord, ungdomar. Do it!", skriver hon i sin blogg.

Ett blogginlägg där hon för övrigt skriver om hur det känns att ha botox i pannan.

"Jag är alltså inne på mitt andra dygn efter mitt botoxsprut. Det börjar kännas. Jag blev informerad om att det tar två veckor för botoxen att sprida sig i min panna. För giftet att ta plats i min kropp och ta död på mina muskler. Men jag skulle se skillnad för varje dag. Idag ser jag skillnad. Ser ni? Den nedre delen av min panna går inte att rynka. Hur mycket jag än kämpar så går det inte. Ha ha! Det är kul det här!", skriver hon i sin blogg.

Förutom att räknas som biologiskt stridsmedel så används botulinumtoxin i sin mildare variant botox, inom skönhetsindustrin. Framför allt för att förlama muskler och svettkörtlar.

Skrivet av:

Senaste nytt

Allt om Nicci Hernestig: Ex-pojkvänner, familj och barn

Då sänds "Barbie" på HBO Max

"Barbie" blev en dundersuccé på bio. Nu flyttar filmen in till HBO Max, där den får premiär redan den 15 december.

Tittarna rasar mot TV4:s förändring i populära programmet: "Gräver sin egen grav"

1 timme sedan
TV4 har inte bara skrotat flera av sina mest älskade tv-program. Nu ryker även deras omtyckta programledare i en rasande fart. Något som tittarna nu reagerar starkt på. "De gräver sin egen grav" och "Förstår inte vad TV4 håller på med" är några reaktioner från tittarna.

Det hittade plastikkirurgen inuti Paows kropp under operationen: "En chock"

2 timmar sedan
Paulina "Paow" Danielsson har nyligen lagt sig under kniven på nytt. Hon och Cristian Brennhovd tog en sväng till Turkiet där Paow bland annat bytte ut lite saker i kroppen.

Då kan Kalle Anka försvinna från SVT på julafton

2 timmar sedan
Kalle Anka och hans vänner önskar alla svenska tv-tittare en god jul varje år med start klockan 15.00. Men det kan snart vara slut på den klassiska traditionen.

Fredrik Lindström turnerar med dialektshow

2 timmar sedan
Komikern, "På spåret"-domaren och språkexperten Fredrik Lindström åker på turné nästa år med en föreställning om svenska dialekter.