Flera svenska kändisar har blivit bedragna genom åren.
Flera svenska kändisar har blivit bedragna genom åren. - Foto: Stina Stjernkvist/TT, Jonas Ekströmer/TT och Henrik Montgomery/TT

Svenska kändisarna som blivit bedragna: ”Misstänkte det"

Enorma svek, hämnd och krossade hjärtan. Ja, även Sveriges kändiselit har fått smaka på bitter otrohet. Nyheter24 listar fem svenska kändisar som blivit bedragna.


Läs mer från Nyheter24 - vårt nyhetsbrev är kostnadsfritt Prenumerera
X

Gillar du artikeln?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få fler artiklar som denna direkt i din inkorg - helt kostnadsfritt.

Välj nyhetsbrev

Otrohet ger upphov till både hjärtesorg och hämndlystnad – även bland Sveriges allra mest välkända profiler. Nyheter24 listar fem svenska kändisar vars partners ska ha vänstrat. 

1. Zara Larsson om otroheten: ”Gick massa rykten”

Relationen mellan artisten Zara Larsson, 23, och Hov1-medlemmen Ludwig Kronstrand, 24, var minst sagt stormig. 

Zara Larsson. Foto: Claudio Bresciani/TT

År 2017, efter att paret gjort slut, skrev Zara på Snapchat att Ludwig varit otrogen – med ingen mindre än Fiona Fitzpatrick i dj-duon ”Rebecca & Fiona”.

På plattformen avslöjade artisten att hennes vän berättat att det ”gick massa rykten” och att det var så hon fick reda på det hela. 

Ludwig Kronstrand. Foto: Magnus Andersson/TT

Ludwig, å sin sida, berättade i sin tidigare podcast ”Noel och Ludwig” att han och Zara haft ett öppet förhållande och att han trodde att han ”blev kär” i tjejen som han då inte nämner vid namn.

Även Zara, som numera är tillsammans med Lamin Holmén, 28, har senare konstaterat att hon och Ludwig hade ett öppet förhållande, men att de var alltför oärliga med varandra för att det skulle fungera. Läs mer om det här.

2. Lena Philipsson bedragen av maken: ”Chock”

Det var under sommaren 2012 som det uppdagades att artisten Lena Philipsson, 55, blivit bedragen av modeentreprenören och dåvarande maken Per Holknekt, 61. 

Per Holknekt och Lena Philipsson 2012. Foto: Magnus Andersson/TT

Mer specifikt ska det ha varit personer i Lenas närhet som avslöjade det hela för sångerskan – och hon tog då till Facebook för att dela med sig av den chockerande nyheten.

”Min tillvaro är helt omkullkastad. Otroheten kom som en chock. Och ännu värre blev det att förstå att det började för länge sen. Skvallret hann ifatt till slut och katastrofen var ett faktum, skrev hon då enligt Expressen och fortsatte vidare: 

Lena Philipsson. Foto: Jonas Ekströmer/TT

”Stor sorg. Kan inte riktigt fatta det ännu. Jag känner mig löjlig som gick omkring i köket och kokade te och trodde att vi hade varandra”.

Även Per har bekräftat att han varit otrogen, och under 2020 uppgav han, i podcasten ”Nemo möter en vän”, att det tidigare paret inte har någon kontakt alls idag. 

3. Charlotte Perrelli och otrohetsbevisen: ”Spillror”

När artisten Charlotte Perrelli, 47, skulle ställa sig på scen och representera Sverige i Eurovision Song Contest 2008 vändes hennes liv på ända, vilket Nyheter24 tidigare rapporterat om

Hon ska nämligen ha fått bevis, i form av bilder och videoklipp, som visade hur hennes dåvarande make Nicola Perrelli, 52, varit otrogen mot henne. Sveket kom dock inte som någon chock, även om det lämnade relationen i vad Charlotte beskrivit som ”spillror”.

Charlotte Perrelli. Foto: Jessica Gow/TT

”Jag hade misstänkt det länge, men jag ville inte hänga en människa som var far till mina barn om jag inte hade bevis för det. Jag ville veta”, skriver hon i sin självbiografi ”Flickan från Småland”.

Det hela slutade med att artisten bytte samtliga lås till parets hem, som hon ägde, och senare begärde hon även skilsmässa. Läs mer om Charlottes nuvarande make Anders Jensen här. 

Nicola har inte kommenterat anklagelserna, utan har uppgett för Aftonbladet att han ”gått vidare”. 

4. Tony Irvings chock: ”I sängen med min vän”

För drygt 20 år sedan levde Let’s Dance-domaren Tony Irving, 55, i ett samboförhållande som fick ett minst sagt abrupt slut.

– Vi bodde i London och jag hade varit på tjänsteresa i Stockholm. Han skulle fylla år. Jag hade ringt till hans chef och ordnat en tids ledighet för honom. Jag hade också köpt två flygbiljetter till Gran Canaria. Egentligen skulle jag komma hem en måndag, men i stället kom jag hem söndag kväll, har Tony tidigare berättat för Hänt. 

Tony Irving. Foto: Jessica Gow/TT

Planen var med andra ord att överraska pojkvännen – men den största överraskningen fick nog Tony själv.

– När jag kom in i lägenheten med biljetter och rosor hittade jag honom i sängen med min vän, säger han till tidningen.

Relationen tog slut, och Tony reste själv till Gran Canaria. Numera är den tidigare proffsdansaren i ett äktenskap med Alexander Skiöldsparr som han gifte sig med 2015.

5. Pernilla Wahlgrens otur: "Otroligt otrogna män"

Även Pernilla Wahlgren, 53, har blivit bedragen – flera gånger till och med. 

I sin podcast "Wahlgren & Wistam", som hon driver tillsammans med tv-profilen Sofia Wistam, har Pernilla delat med sig av sina erfarenheter av otrohet, vilket Nyheter24 skrivit om tidigare.

Foto: Stina Stjernkvist/TT

– Jag känner verkligen att jag har haft otur och råkat ut för otroligt otrogna män, säger hon i podcasten.

Vidare berättar Pernilla hur hon kom på en tidigare pojkvän med att ha täcke och kudde i sin bil, för att kunna träffa andra kvinnor i bilen när de var tillsammans.

/
/
/
/