Realitystjärnan Pernilla Wahlgrens Instagram engagerar som aldrig förr
Realitystjärnan Pernilla Wahlgrens Instagram engagerar som aldrig förr - Foto: Stella Pictures

Pernilla Wahlgrens följare äcklas – efter bilden på hennes sovrum

Pernilla Wahlgrens Instagramföljare tar varje chans de får att anmärka på hennes inlägg, och hennes senaste bild på sitt sovrum var inget undantag.
"Inte så fräscht", påpekar en följare i kommentarsfältet.


I september 2020 sålde Pernilla Wahlgren, 54, det ikoniska gröna huset som tv-tittarna är vana att se i Wahlgrens Värld. 

Istället la hon vantarna på en tomt på Lidingö, där bygget av hennes drömvilla nu är i full gång. Och det kommer inte bli någon billig historia – bara tomten kostade nämligen 8,2 miljoner kronor. 

Mer om den kan du läsa här.

I ett nystartat konto på Instagram delar Pernilla med sig av uppdateringar från husbygget, som allt som oftast får följarna att hoppa jämfota av glädje – men i förra veckan var det andra bullar, när tonen i kommentarsfältet blev riktigt otrevlig.

Pernilla Wahlgren: "Så här ser mitt sovrum ut"

Och lite liknande var följarnas humör under helgen, när Pernilla Wahlgren publicerade en bild på sitt sovrum och fick rätt oväntade reaktioner. 

Bilden föreställer hennes välstädade rum, med fint bäddad säng och välmatchande lampskärmar.

"Så här ser mitt sovrum ut när det är undanplockat och nystädat. Händer inte så ofta dock…!", skriver Pernilla i bildtexten, och syftar på det faktum att hennes hem ofta kan vara åt det rörigare hållet. 

Bilden gjorde följarna äcklade: "Inte så fräscht"

Men fokuset togs snabbt bort från den prydligt bäddade sängen till något helt annat, som skymtades i bildens bakgrund – nämligen hennes walk-in-closet.

Inne i klädkammaren stod Pernilla Wahlgrens skor prydligt uppradade, och flera följare reagerade på att det är rätt äckligt att ha de eventuellt illaluktande skorna så nära sängen.

"Fint! Skor kan jag tycka bör placeras i hallen. Inte så fräscht att ha i rummet (eller annan del av hemmet)", skriver en följare.

"Precis min tanke. Ofräscht med ytterskor bland rena kläder!", instämmer en annan följare.

"Hur blir det med fotsvettslukt när man ska sova osv?", undrar en tredje.

Pernilla Wahlgren får backning av en annan följare, som påminner de skeptiska användarna om att en garderob likt hennes är till för att ha sina kläder och skor på display. 

Smaken är som baken, helt enkelt!

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!