Pernilla Wahlgren är kärare än någonsin i pojkvännen Christian Bauer
Pernilla Wahlgren är kärare än någonsin i pojkvännen Christian Bauer - Foto: Stella Pictures

Pernilla Wahlgrens kärleksbild med Christian fick oväntade reaktioner

När Pernilla Wahlgren befann sig på en romantisk skidresa med Christian Bauer la hon ut en bild som i skrivande stund har över 500 kommentarer. Nästan alla anmärker på samma sak.


Tonen i Pernilla Wahlgrens, 54, kommentarsfält i sociala medier har varit allt annat än god de senaste veckorna, och följarna tycks ta varje chans de får till att inleda diskussioner och debatter.

Hennes utspel mot regeringens nya restriktioner har resulterat i anmärkningar från irriterade följare, och något så odramatiskt som en bild på hennes nya husgrund fick följarna att bli riktigt otrevliga. För att inte tala om Pernilla Wahlgrens bild på sitt sovrum, som folk skrev att de äcklades av.

Pernilla Wahlgrens sociala medier engagerar som aldrig förr. Foto: Stella Pictures

Pernilla Wahlgrens romantiska skidresa med Christian Bauer

Ja, att vara Pernilla Wahlgren är definitivt ingen dans på rosor just nu. 

Under helgen befann hon sig på en romantisk helgresa i Sälen tillsammans med pojkvännen Christian Bauer. På realitydrottningens Instagram har hon delat med sig av soliga skidturer, fartfyllda skoterturer och god mat. 

Följarnas oväntade reaktion – på Pernilla Wahlgrens bild

Under lördagen la hon upp en selfie på henne och sin kärlek, och även den här gången flockades följarna till bilden, som i skrivande stund har över 500 kommentarer. Men för ovanlighetens skull var tonen otroligt god och kärleksfull.

Nej, ingen kritik så långt ögat kan nå – istället skickar följarna lyckönskningar och gratulationer till Pernilla, som ser både kär och lycklig ut. Så här lyder några av kommentarerna:

"Så fina ni är tillsammans"

"Ni förtjänar verkligen varandra. Ni är kärlek"

"Underbart fina, söta, gulliga båda två"

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!