Tisdag 15 Jun
Stockholm

Måns och Molly lämnar kärleken och kylan

1 av 5
2 av 5
3 av 5
Molly tvingas vara utan nya kärleken Danny.
4 av 5
Molly tvingas vara utan nya kärleken Danny. Foto: Webstagram/Bilden är ett montage
Och Måns får tid att sakna Azra Osmancevic.
5 av 5
Och Måns får tid att sakna Azra Osmancevic. Foto: Faksimil Azra.se

Nu har Molly Sandén lämnat Danny för att åka till Afrika med Måns Zelmerlöw. Tillsammans ska de träffa utsatta barn och ungdomar.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer
Mer om organisationen

"Star for Life är ett unikt program för att förhindra spridningen av hiv bland unga människor i södra Afrika. Vår vision är att inspirera unga människor att tro på sin framtid och sina drömmar och stödja dem i att leva ett liv utan aids."

I höstas besökte Måns Zelmerlöw Afrika tillsammans med sin familj. Nu är han tillbaka med Molly Sandén. De är båda ambassadörer för organisationen Star for Life och kommer bland annat inviga två skolor och sjunga med barnen i Hluluwe, östra Sydafrika.

– Har med mig mängder med avlagda T-shirts och nya blyertspennor som jag hoppas ska uppskattas, skriver Zelmerlöw på sin Instagram.

Molly har även hon laddat upp en bild på Instagram från resan tillsammans med kollegan.

– Det är galet vackert här, skriver hon.

Det blir en hel del tid på flygplan för Mollys del. Om två veckor flyttar hon till Los Angeles för att satsa på karriären med hjälp av succéproducenten RedOne. Nya kärleken Danny Saucedo verkar  bli kvar i Sverige.

Blev allvarligt sjuk

När Zelmerlöw förra gången besökte Afrika drabbades han plötsligt av skyhög feber och sprängande huvudvärk. Han isolerades på en infektionsklinik hemma i Sverige och fick dropp efter resan. Då hade han besökt Sydafrika, Zambia, Botswana och Namibia.

Här blåser Måns vännen Molly i "Allsång på Skansen":


Kommentera
Kopiera länk
Dela