Quetzala Blanco.
Quetzala Blanco. - Foto: Privat

"Jag googlar 'how to suck a di**"

Varje söndag svarar Nyheter24:s Quetzala Blanco på dina frågor om sex och relationer.


Denna text är en krönika med åsikter som är skribentens egna och inte Nyheter24:s.
Har du en fråga?

Varför gillar hon inte mina Instagrambilder? Hur får jag min flört att förstå att jag är kär? Hur dumpar jag min KK? 

Ställ dina frågor om sex, kärlek och relationer till Nyheter24:s Quetzala Blanco. 

Mejla din fråga till quetzala@nyheter24.se. 

Quetzalas blogg

Missa inte Quetzala Blancos blogg här.  

Jag och en kille som har känt varandra ett tag har börjat träffas lite då och då nu det senaste och jag känner att jag är intresserad av denna snubbe.

Vi har pussats och myst och jag märker att han diggar mig som person. Problemet är att han anses vara en så kallad "player" av våra gemensamma "kompisar" och han har själv sagt att han inte kan få känslor för tjejer och att han aldrig känner något "pirr i magen" för någon. 

Fuck säger jag bara, för han är en riktigt skön dude som jag gärna skulle vilja ha något lite mer seriöst med. Är detta ett hopplöst case eller tror du att det finns några knep för att få honom runt mitt lillfinger lite och förhoppningsvis vara någon han kan få känslor för? Åh va lame men snälla help!

Svar: Härligt! Ja men killar som säger att de aldrig varit kära ljuger, det är jag övertygad om. Mest för att de är rädda för att faktiskt bli kära och eventuellt lämnade till slut. Att han anses vara en "player" är säkert också väldigt behagligt för honom, för då behöver han aldrig engagera sig i något djupare utan kan glida igenom livet utan att behöva committa till någon, och inte heller behöver han "svika" någon eftersom "hey, jag e ju skön och player"-kortet alltid går att dra då.

Men lite kort kan jag säga att för att snärja en player måste du vara någon han inte kan motstå. Delvis lite mystisk, extremt stark och nästan lite "trofé" (fast självklart ha ett eget liv och allt sånt där – du fattar hur jag menar). Det allra viktigaste är ändå någonstans att du också måste spela ett ganska högt spel. Du måste hinta att du vill vara med honom och att du är kär/intresserad av honom utan att kväva honom eller kräva något. Och för att inte tappa huvudet helt och "bli för kär" och samtidigt behålla hans intresse måste du också ligga lågt och spela lite svår mixat med att du helt synar hans "game". Jag har skrivit mer om det här! 

Hej Q tack för världens bästa blogg!! Jag älskar killar, att hångla och sex men har ett problem och det är kuken. Jag tycker inte den är gullig/fin/whatever och gillar inte att suga kuk alls, förstår inte vad han vill eller känns bra, känner mig konstlad och “mekanisk”. Jag vill tycka om det!! Googlar på typ "how to suck dick" men får inte mer klarhet och inte mer lust heller. Hur ska jag göra? Jag vill ju kunna njuta fullt ut och inte som du skrivit vara rädd för kuken för det är precis det jag är!

du är bäst<3 kram

Svar: Hej!
Alla gillar helt enkelt inte att ge oralsex och det behöver ju inte vara något konstigt. Men om du verkligen vill kunna njuta fullt ut och hänge dig åt denna ädla konst så har jag några tips: 

1. Fråga hur han vill ha det!
Om du har en regelbunden KK eller så så är det ett perfekt läge och faktiskt säga rakt ut typ "asså jag känner mig så osäker, kan inte du säga hur du vill ha det?" och be honom "lära upp dig" (Det går ju självklart att göra med one night stands oxå men kanske roligare att öva på samma och skörda frukten sen haha). Sen vill ju inte alla ha det exakt likadant. Vissa vill till exemplet att man ska använda händerna, andra vill typ inte ha händerna i närheten under själva akten.

2. Hans njutning - din njutning
Det finns många killar som typ skäms över att bli avsugna och känner sig "taskiga" för att det "kan ju inte kan vara kul för dig". Men jag tror att det är helt fel, det är ju skönt att se någon man tycker om ha det skönt. Om du samtidigt visar att du verkligen gillar det och har det lika skönt du samtidigt så kommer han smälta på två röda.

3. Öva, öva, öva

Öva på killen, prova hur långt du kan ta den, testa deepthroat eller andra roliga ställningar, utforska honom och liksom bara lägg allt fokus på att öva och eh, okej det här låter sjukt men "bli vän med kuken".

4. Bit inte!
Tänderna ska inte vara i närheten! Det är en skitdålig idé! Nästan lika illa som Sverigedemokraterna i Riksdagen, brysselkål och kollektivtrafiken en måndagmorgon 08:35. 

5. Saliv
Slösa med saliv. Det är inget nice om det är helt "torrt".

6. Ögonkontakt

Glöm inte ögonkontakt! Titta honom samtidigt i ögonen som du kör din grej. Det är ett bombsäkert recept på evig lycka! 

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Därför känner du igen Kerstin Linden i nya "Ronja Rövardotter" på Netflix

Sanningen om Victoria Silvstedt och Maurice Debbah – det gör han egentligen

1 timme sedan
Victoria Silvstedt är den svenska modellen och sedemera börsproffset som trollbundit svenskarna sedan sitt genombrott i början an 1990-talet. Än idag är det många ute i stugorna som är nyfikna på Victoria – här har Nyheter24 sammanställt de vanligaste frågorna svenskarna googlar om Victoria – hennes längd, ålder, ex-man, pojkvän, barn och mycket mer.

Tittarnas anklagelse mot juryn i Sveriges mästerkock 2024: "Blev påhoppad"

1 timme sedan
Sveriges mästerkock 2024 är i full gång och i det senaste avsnittet fick Hugo, 25, lämna tävlingen – något som fått tittarna att reagera.

Fares spel fortsätter att sälja i miljoner

1 timme sedan
Josef Fares "It takes two" fortsätter att sälja i mångmiljontal. Nu har spelet, utvecklat av svenska Hazelight, passerat 16 miljoner sålda exemplar, meddelar bolaget på X i samband med att spelet fyller tre år.

Kritik mot utredning om kulturell samverkan

2 timmar sedan
Hård kritik riktas mot utredningen av kultursamverkansmodellen – och Kulturrådet avstyrker samtliga förslag.

Rikard Wolffs artistliv blir konsertmonolog

3 timmar sedan
En ny föreställning hyllar Rikard Wolffs kulturgärning. "La vie en Wolff" får premiär på Kulturhuset stadsteatern i Stockholm 8 maj, i regi av Olof Hanson. Den tar avstamp i Wolffs egen prosa och hans musikaliska verk.