Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

"Han fucking dumpade mig!"

- 26/10/2014, 17:05 -
Quetzala Blanco

Quetzala Blanco.

Privat

Varje söndag svarar Nyheter24:s Quetzala Blanco på dina frågor om sex och relationer.

Hej Q,

Ska försöka hålla detta kort och rationellt, men du är mitt enda hopp och jag behöver råd asap. Blev typ dumpad för två dagar sen och måste planera min hämndaktion för att få honom tillbaka. 

Allting var så bra, det verkligen klickade och även om vi träffades lite olägligt så hade vi liksom likadana planer och mål. Men nu fick han damp och sa att han behöver fokusera på sig själv och är absolut inte intresserad av ett förhållande. 

Men jag tror han har fått panik över hur bra vi hade det (eftersom han är emotionellt fucked up) men han vill fortfarande ha kontakt och ses (wtf?!)
Hjälp, vill typ gifta mig med honom ju.
Puss

Svar: Hej! En "hämndaktion" tror jag inte är rätt lösning här. Om det är som du säger, att han fick panik över hur bra det var så är det nog helt enkelt tvärtom som gäller. Att bara vara solsken, rosor och trygghet. Och här kommer ett gammalt stenåldersråd men jag tror faktiskt att det funkar på den här typen av killar: PRATA! Inga spel, inte spela cool, ingenting, utan bara prata rätt ut och säg hur du känner och tänker. 

Nästa gång ni ses så tror jag att det bästa är att faktiskt bara prata med honom och ge honom din analys på varför han dumpade dig. Säg att du tror att han blev rädd och därför dumpade dig, men att du inte kommer lämna honom om ni försöker igen. Säg att du inte kan ha kontakt eller träffa honom eftersom det gör dig splittrad och att du typ är "för kär för det". Visst det är ett ultimatum men i bästa fall så får det honom att vakna upp! Trägen vinner!