Quetzala Blanco
Quetzala Blanco. - Foto: Privat

"Han fucking dumpade mig!"

Varje söndag svarar Nyheter24:s Quetzala Blanco på dina frågor om sex och relationer.


Denna text är en krönika med åsikter som är skribentens egna och inte Nyheter24:s.
Har du en fråga?

Ställ dina frågor om sex, kärlek och relationer till Nyheter24:s Quetzala Blanco

Mejla din fråga till quetzala@nyheter24.se

Hej Q,

Ska försöka hålla detta kort och rationellt, men du är mitt enda hopp och jag behöver råd asap. Blev typ dumpad för två dagar sen och måste planera min hämndaktion för att få honom tillbaka. 

Allting var så bra, det verkligen klickade och även om vi träffades lite olägligt så hade vi liksom likadana planer och mål. Men nu fick han damp och sa att han behöver fokusera på sig själv och är absolut inte intresserad av ett förhållande. 

Men jag tror han har fått panik över hur bra vi hade det (eftersom han är emotionellt fucked up) men han vill fortfarande ha kontakt och ses (wtf?!)
Hjälp, vill typ gifta mig med honom ju.
Puss

Svar: Hej! En "hämndaktion" tror jag inte är rätt lösning här. Om det är som du säger, att han fick panik över hur bra det var så är det nog helt enkelt tvärtom som gäller. Att bara vara solsken, rosor och trygghet. Och här kommer ett gammalt stenåldersråd men jag tror faktiskt att det funkar på den här typen av killar: PRATA! Inga spel, inte spela cool, ingenting, utan bara prata rätt ut och säg hur du känner och tänker. 

Nästa gång ni ses så tror jag att det bästa är att faktiskt bara prata med honom och ge honom din analys på varför han dumpade dig. Säg att du tror att han blev rädd och därför dumpade dig, men att du inte kommer lämna honom om ni försöker igen. Säg att du inte kan ha kontakt eller träffa honom eftersom det gör dig splittrad och att du typ är "för kär för det". Visst det är ett ultimatum men i bästa fall så får det honom att vakna upp! Trägen vinner!

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Kanonvinsten: Så mycket såldes Zoe Fay Brown sin lägenhet för

"Oppenheimer"-paret adlas efter succén

2 timmar sedan
Regissören Christopher Nolan och filmproducenten Emma Thomas tilldelas hederstitlar för sina bidrag inom filmindustrin och får nu tituleras Sir respektive Dame.

Här syns Carolas ex Jimmy med tv-stjärnan: "Puman är här"

idag 15:42
Carola Häggkvist och hennes ex-pojkvän Jimmy Källqvist såg ut att ha det trevligt med den kända tv-stjärnan. "Puman är här", skriver Carola på sin Instagram.

Carina Berg oigenkännlig på nya bilderna: "Jag behöver hjälp nu"

idag 14:55
​Carina Berg har gjort en drastisk förändring med sitt utseende. Förgäves försökte Carolina Gynning stoppa henne – men Carina lyssnade inte. – Det var modigt. Du var modig som gjorde det, säger Carolina Gynning till Carina.

Realityprofil åtalas – slog barnen blodiga med stekspade

idag 14:12
​En svensk realityprofil åtalas nu, misstänkt för att ha misshandlat sina barn under flera års tid. I samtal med socialtjänsten har barnen berättat detaljerat om hur de blivit misshandlade med bland annat en stekspade i metall och slagna med en fjärrkontroll.

Efva Attling och Eva Dahlgren släpper låt ihop

idag 13:24
För första gången på 43 år släpper Efva Attling en låt – tillsammans med sin fru Eva Dahlgren. "Remember summer breeze" är skriven av dem båda och beskrivs som en sommarsång med 70-talskänsla.