Vi tjejer må känna oss lika coola som Rihanna i jeans med hög midja. Men det här är mer så killar ser oss i den höga midjan...
Vi tjejer må känna oss lika coola som Rihanna i jeans med hög midja. Men det här är mer så killar ser oss i den höga midjan...

8 trender kvinnor älskar – men män hatar

Från kilklackar till djurmönster – här är kläderna som killar hatar att se på tjejer.


Denna text är en krönika med åsikter som är skribentens egna och inte Nyheter24:s.

Förra veckan listade vi 9 plagg som de flesta tjejer har tröttnat på att se killar klädda i – från fedorahattar via festsmycken till stora scarfes. Nu har det blivit dags att lista kläderna som killar inte längre vill se på tjejer. 

1. Kilklackar 
De allra flesta tjejer älskar kilklackar. Man kan gå flera mil utan att få ont och benen ser milslånga ut. Men män hatar kilklackar – det spelar ingen roll om det är kilklack på ett par sneakers eller ett par festliga klackar. 

Bildkälla: Stella Pictures.

2. Starka läppstift
Röda eller vinröda läppar är det värsta killar vet på tjejer. Förmodligen för att de flesta killar älskar "naturlig makeup" (men inte fattar att man sminkat sig i två timmar för att uppnå en naturlig look LOL).

3. Haremsbyxor
Blöjbyxan är inte särskilt smickrande, och kanske ett av de plagg som vi kan förstå att killar inte är särskilt förtjusta i. Så kan vi alla lova varandra detta inför det nya året – killar upphör omedelbart med den pösiga läderbyxan och tjejer bränner haremsbyxan? 

Bildkälla: Stella Pictures.

4. Slokhatt
De flesta tjejer som sportar en stor slokig hatt kanske känner sig som en cool modebloggare. I själva verket ser de allra flesta ut som Gandalf. 

5. Byxdress
Det spelar ingen roll om det är en somrig variant eller en mer dressad. Den bekväma och snygga byxdressen är inget som killar är särskilt impade av. Den är svår att förstå sig på och män hatar saker de inte förstår. 

Bildkälla: Stella Pictures.

6. Hög midja
Jeans med hög midja är skönt och passar till allt. Men de flesta killar tycker att det ser ut som "mamma-jeans" och att ens rumpa blir tre mil lång. 
 

7. Maxiklänningar
En lång skön sommarklänning som får oss att känna oss som Beyoncé på franska Rivieran ger de flesta killar migrän, eftersom maxiklänningen ger en en totalt oformlig figur. 

Bildkälla: Stella Pictures.

8. Leopardmönster
Fram till dagens datum har jag inte träffat en enda kille som tycker att djurmönstrat är snyggt. Kanske får det män att tänka på typ sin mormor? Eller nån gammal tant? Det spelar ingen roll om det är tigerränder, leopardfläckar eller zebraränder – djurmönstrat är ingen hit när killar får tycka till. Hur som helst kommer jag aldrig att sluta använda leopardmönstrat!

Bildkälla: Stella Pictures.

/
/
/
Man
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!