Stormzy. Arkivbild.
Stormzy. Arkivbild. - Foto: Alberto Pezzali/AP/TT

Stormzy ställer in i Sverige

Stormzy ställer in sin planerade Sverigespelning i sommar. Den brittiske grimerapparen skulle ha spelat på Rosendal Garden Party i Stockholm den 8 juni, men spelningen blir inte av.


Detta sedan festivalen tvingas flytta en av dagarna från Djurgården i Stockholm till Frihamnen. Även den brittiska artisten Tiana Major9:s spelning ställs in.

"På grund av oförutsedda logistiska problem bortom allas kontroll kommer 8 juni inte att kunna genomföras som planerat. Vi förstår att det här är en enorm besvikelse och vi hoppas verkligen på att snart få se Stormzy och Tiana Major9 live i Sverige", skriver arrangören på Instagram.

Övriga festivaldagar påverkas inte och kommer som planerat att hållas på Djurgården. De som redan köpt biljett kan välja mellan att behålla den eller få pengarna tillbaka. De biljettköpare som önskar har möjlighet att få pengarna tillbaka fram till den 4 juni.

TT
/
/
/
Senaste nytt

Därför lämnade Malin Berghagen Sverige: "Fick panik i vågor"

Josefine Jinder: "Den här typen av föräldrar är så äckliga"

Det är i en ny krönika på Expressen som Josefine Jinder berättar om sina tankar kring de som blir föräldrar första gången. Och det är ord och inga visor.

Taylor Swifts konsertfilm visas även i Sverige

Goda nyheter för alla Taylor Swift-fans. Superstjärnans konsertfilm från "The eras tour" kommer att visas även på svenska biografer. Premiären sker den 13 oktober.

Är hockeyproffset Dick Axelsson Janni Delérs nya pojkvän?

1 timme sedan
Det var under veckan som Jon Olsson delade en bild på sig och sin nya kärlek Annette Haga. Men nu börjar följarna förstå att även Janni Delér gått vidare och hittat kärleken.

Vanliga misstagen deltagarna begår i Draknästet

1 timme sedan
I SVT-programmet Draknästet får svenska entreprenörer från hela landet presentera sina affärsidéer. Drömmer du också om att få vara med? Här är misstagen du inte får begå.

Succéregissören vill tillbaka till verkligheten

2 timmar sedan
För sju år gjorde han stor succé med Star wars-filmen "Rogue one". Sedan dess har det varit tyst kring Gareth Edwards. Det finns ett talesätt som säger "gör det större eller ta det lugnt". Jag valde att ta det lugnt, säger han.

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.

Notifieringar från din stad

Slå på notifieringar för din stad för att få de senaste Blåljus-nyheterna från Nyheter24.