Skärmbild från 'The division 2'. Pressbild.
Skärmbild från 'The division 2'. Pressbild. - Foto: Ubisoft

Nytt "The division" utvecklas i Malmö

Malmöutvecklaren Massive har börjat sätta samman en utvecklingsgrupp för att bygga den tredje numrerade delen i "The division"-serien, meddelar ägaren Ubisoft i ett pressmeddelande.


Den taktiska tredjepersonsskjutaren fokuserar på samarbete och jakt på bättre vapen och utrustning, och utspelas i ett pandemidrabbat USA. "The division 2" från 2019 har spelats av 40 miljoner spelare.

Förutom den kommande trean släpps fortfarande material till föregångaren, och på olika håll i världen arbetar andra studior med ett mobilspel och ett gratisspel i serien.

Ubisoft har utsett Julian Gerighty till exekutiv producent för hela varumärket, för att se till att utvecklingen av alla titlar går i en och samma riktning, meddelar bolaget. Han var kreativt ansvarig för "The division 2" och är för närvarande det för Massives kommande "Star wars outlaws", en roll han behåller tills dess att det spelet är släppt.

TT
/
USA
/
Senaste nytt

Henrik Dorsin rasar mot beslutet i Solsidan: "Besk smak i munnen"

Jessica Almenäs om festerna i Superstars: “Skötte det snyggt”

Jessica Almenäs är programledare för tävlingsprogrammet “Superstars”, och i 2024 års säsong är bland andra Linnéa Claeson och Hedvig Lindahl med. Men vad händer egentligen på kvällarna under inspelningen?

Tung metall – Horndal tonsätter arbetarrätt

I hembygden runt Horndal i södra Dalarna är järnbruksarbetaren Alrik Andersson bortglömd. Nu ändrar metalbandet Horndal på det. Han var en hjälte som offrade sig för arbetarnas rätt, säger Henrik Levahn.

Här är nya maskerna i Masked Singer Sverige 2024

1 timme sedan
Den 22 mars har Masked Singer Sveriges fjärde säsong premiär. I dagarna gick TV4 ut med några av de nya maskerna som kommer tävla i årets säsong.

"Avgrunden" mest strömmad på Netflix

1 timme sedan
Den svenska katastroffilmen "Avgrunden", som gick upp på biograferna i höstas, gör nu succé på Netflix.

Medinas pik till Marcus & Martinus: “Smågrabbar…”

1 timme sedan
I den femte deltävlingen av Melodifestivalen 2024 är det två duos som tävlar, Marcus & Martinus samt Medina. Och den sistnämnda duon har tidigare pikat sina konkurrenter, med glimten i ögat.