Taylor Swifts succéturné blir film och visas även på svenska biografer. Arkivbild.
Taylor Swifts succéturné blir film och visas även på svenska biografer. Arkivbild. - Foto: Chris Pizzello/AP/TT

Taylor Swifts konsertfilm visas även i Sverige

Goda nyheter för alla Taylor Swift-fans. Superstjärnans konsertfilm från "The eras tour" kommer att visas även på svenska biografer. Premiären sker den 13 oktober.


Taylor Swifts senaste turné blev ett fenomen som satte publikrekord där den drog fram i Nord- och Sydamerika under våren och sommaren. Men när det utannonserades att den filmats och skulle få premiär den 13 oktober saknades svenska biografer på listan över platser att se konsertfilmen.

Men nu är det klart att "The eras tour" kommer att visas på Filmstaden i Sverige. Filmen kommer visas "flera gånger under torsdagar, fredagar, lördagar och söndagar på alla våra biografer för att möta den förväntade efterfrågan", skriver Filmstaden i ett pressmeddelande.

Biljetterna kommer att kosta 198,90 kronor vilket som är Swift-fans vet är en blinkning till albumtiteln "1989", som artisten spelade in tillsammans med bland annat de svenska producenterna Max Martin och Shellback.

Taylor Swift återupptar sin världsturné i Sydamerika med premiär i Argentina den 9 november och kommer till Europa nästa år. Hon gör bland annat tre spelningar på Friends arena utanför Stockholm 17–19 maj.

Rättad: I en tidigare version fanns en felaktig uppgift om när och var Swift återupptar sin världsturné.

TT
/
/
/
Senaste nytt

Hotellnatten i Bonde söker fru gav mig fullskalig panik

igår 21:06

Tårar och kaos i Bonde söker fru 2023 – två tjejer lämnar Jens gård

igår 21:04
Det var under veckans Bonde söker fru som två tjejer valde att lämna Jens Lundins gård. Den ena drar för gott och den andra ville ta in på hotell.

Pernilla Wahlgren och Christian Bauer har gift sig: "Top notch"

igår 19:34
Pernilla Wahlgren och Christian Bauer har gift sig i Lidingö kyrka.

Mare Kandres pris till Judith Kiros

igår 19:08
Årets Mare Kandrepris tilldelas en poet som utforskar "det banala lidandes eventuella möjligheter". Judith Kiros sällar sig till en skara pristagare där bland andra Anne Swärd och Linda Boström Knausgård befinner sig.

Italiensk opera på Unescos kulturarvslista

igår 17:58
Italien är operans hemland, världsberömt för tonsättare som Giuseppe Verdi och Giacomo Puccini. Nu tas italiensk opera upp på FN-organet Unescos kulturarvslista.

Det Fredrik Lindström sa i Nyhetsmorgon förbryllar tittarna: "Känns fel"

igår 15:28
Helt självklart för många, rena grekiskan för andra. När Fredrik Lindström gästade Nyhetsmorgon var det en sak han sa som kom att väcka reaktioner...