Sissel har i flera decennier turnerat i Skandinavien med sina julkonserter. Pressbild.
Sissel har i flera decennier turnerat i Skandinavien med sina julkonserter. Pressbild. - Foto: Kristin Saastad

Sissel Kyrkjebø åker på julturné

Sissel Kyrkjebø sprider julstämning på flera platser i Sverige under sin kommande turné "Sissels jul".


25 november besöker hon Askersund och sedan blir det Stockholm 27 november, Halmstad 30 november och Helsingborg 1 december.

"Konserten ska spegla tiden och musiken vi lyssnar på och behöver fram till julen kommer. Den är glad, vacker, rolig, känslosam och ska beröra," säger den norska sångerskan i ett pressmeddelande.

Sissel Kyrkjebø har fortfarande rekordet för det bäst säljande julalbumet i Norges historia med "Glade Jul" från 1987. Hennes julkonserter har setts av över en miljon människor.

TT
/
/
/
/
Senaste nytt

Renée Nybergs enorma miljonregn – så mycket tjänar TV4-profilen

Se bilderna: Här dyker Gunilla Persson upp i Karlstad – sjunger med fans

Natten innan den femte deltävlingen dyker Gunilla Persson upp på genrepet i Karlstad. – Jag älskar Melodifestivalen och tycker det är kul att titta på min konkurrens, säger hon till Aftonbladet.

Islands medverkan i ESC kan avgöras i kväll

1 timme sedan
Bojkott eller inte? Islands medverkan i Eurovision Song Contest kan avgöras på lördagen. Då utses nämligen årets vinnare i Söngvakeppnin, den isländska melodifestivalen. I år är det vinnaren som, i samråd med public servicebolaget Rúv, bestämmer om Island ska delta i tävlingen eller inte.

Richards tolkar Lou Reed på hyllningsalbum

2 timmar sedan
Keith Richards, 80, medverkar på ett hyllningsalbum till Lou Reed med en cover på låten "I'm waiting for the man".

Favoriter med blandade känslor

idag 08:46
Blir det en skånsk dragdrottning, norska tvillingar eller norrländsk gospel i finalen i Friends Arena? I kväll avgörs sista deltävlingen i Melodifestivalen.

Så ofta nämner Bianca Ingrosso Caia – utan att märka det som reklam

idag 08:25
Influencers är dåliga på att reklammärka sina kommersiella inlägg i sociala medier, visar en ny EU-granskning. Syns samma tendenser på Bianca Ingrossos Youtube, och i utsträckningen hon pratar om Caia Cosmetics utan att märka det som reklam? Vi lät AI undersöka saken – det här kom vi fram till.