Hollywoodstjärnan Gal Gadot, som är född och uppvuxen i Israel, uttrycker på sociala medier sin chock och sorg över attackerna.
Hollywoodstjärnan Gal Gadot, som är född och uppvuxen i Israel, uttrycker på sociala medier sin chock och sorg över attackerna. - Foto: Jordan Strauss/AP/TT

Hollywoodstjärnorna fördömer attacken

Hollywoodstjärnor som Gal Gadot, Joshua Malina och Sarah Silverman fördömer på sociala medier Hamas attacker i Israel, skriver The Wrap.


"Mitt hjärta värker", skriver "Wonder Woman"-stjärnan Gal Gadot, som själv är israel. "Ber för alla dem som lider just nu." I ett senare inlägg på Instagram uppmanar hon omvärlden att inte dröja med att hjälpa Israel när "dessa fruktansvärda terrordåd händer".

Joshua Malina, känd från "Vita huset" och "Scandal", skriver på X, tidigare Twitter: "Fruktansvärda nyheter att vakna upp till. Tänker på Israel." Komikern Sarah Silverman har också lagt upp ett inlägg på X där hon berättar att hennes syster och syskonbarn bor i Israel.

"Detta är så komplext", skriver hon, "men gör INGET MISSTAG, Hamas är en terrororganisation vars motto är 'döda alla judar'. Den här f-ing världen krossar mitt hjärta."

TT
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!