Kim Kardashian ska göra en roll i en ny komedi på Netflix. Arkivbild
Kim Kardashian ska göra en roll i en ny komedi på Netflix. Arkivbild - Foto: Evan Agostini/Invision/AP/TT

Kardashians nya projekt – komedi på Netflix

Kim Kardashian har gjort klart med en huvudroll i den kommande komedin "The fifth wheel" på Netflix. Realitystjärnan spelar en kvinna som blir det femte hjulet bland sina vänner, skriver The Hollywood Reporter.


Efter att ha blivit känd för realityserien om sin familj har Kim Kardashian allt mer börjat göra skådespelarroller på film. Hon är för närvarande med i tv-serien "American horror story: Delicate", men det här blir hennes största roll i en film hittills.

Filmen är skriven av äkta paret Paula Pell och Janine Brito, som tidigare bland annat skrivit filmen "Sisters" med Timy Fey och Amy Poehler i huvudrollerna.

"The fifth wheel" har länge varit ett eftertraktat manus och Netflix vann till slut budgivningen. Det är en av de första stora affärerna i Hollywood sedan manusstrejken blåstes av den 27 september.

TT
/
/
/
/
Senaste nytt

Mellostjärnan har opererat bort tumör – bara dagar innan finalen

New Kids on The Block släpper nytt

New Kids on The Block släpper nytt album i vår. "Still kids" kommer den 17 maj och är gruppens första på elva år. Albumet föregås av singeln "Kids" som släpptes på tisdagsmorgonen.

Fångarna på fortet 2024: Deltagare i vårens säsong

Under våren har en ny säsong av "Fångarna på fortet" premiär. Men vilka är egentligen med i programmet? Nyheter24 listar alla lag och deltagare.

Här råkar Erika Persson försäga sig om sin hemliga pappa

1 timme sedan
Erika Persson har de senaste månaderna varit superaktuell i och med att hennes mamma Gunilla Persson deltagit i Melodifestivalen 2024.

Jesper Rönndahl spelar polis i actionkomedi

1 timme sedan
Komikerna Jesper Rönndahl och Martin Høgsted spelar huvudrollerna i en ny dansk-svensk actionkomedi som får premiär på SVT våren 2025.

Runge: Jussi Björlings situation som Aviciis

2 timmar sedan
Han kallades för världens främsta tenor – men en ny pjäs skildrar hur pressen tärde på Jussi Björling. Regissören Björn Runge berättar operasångarens historia sedd från hustrun Anna-Lisas ögon.