Veronica Maggio och Miriam Bryant har tre nomineringar var. Arkivbild.
Veronica Maggio och Miriam Bryant har tre nomineringar var. Arkivbild. - Foto: Henrik Montgomery/TT

De kan få pris på P3 Guld

Med sina tre nomineringar var ligger Thomas Stenström, Veronica Maggio och Miriam Bryant bäst till inför nästa års P3 Guld-gala.


Maggio och Bryant släppte i början av året den gemensamma låten "Under någon ny" och nu har superduon chans att åka åka hem med tre priser, bland annat Guldmicken och den helt nya kategorin årets låtcitat.

Thomas Stenström är också nominerad till tre P3 Guld-statyetter. 35-åringen från Uddevalla släppte sitt sjätte album "Superlativ 97" i höstas och nu är han nominerad i kategorierna årets artist, årets låt och till Guldmicken.

"Turnébussen åker mot Malmö arena direkt från galan, galor är den perfekta förfesten. Så tack för det och alla nomineringar", hälsar Thomas Stenström i ett pressmeddelande från Sveriges Radio.

Dubbelt nominerade är Ant Wan, Deki Alem, Dina Ögon, Fricky, Kerstin Ljungström, Sarah Klang och Zara Larsson.

Vinnarna utses av P3:s lyssnare som kan rösta från och med nu fram till den 18 december. Förutom i den speciella kategorin "P3 Ikon", där vinnaren utses av en jury.

P3 Guld görs i år i nedbantad variant i tv-huset i Stockholm den 26 januari efter 20 år i Göteborgsområdet. Programledare är P3-profilen Torbjörn Averås Skorup.

Thomas Stenström uppträdde på årets P3 Guld. Arkivbild.
TT
/
/
/
/
/
/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!