Fröken Snusk
Fröken Snusk har blivit sjuk inför Melodifestivalen 2024. - Foto: Stella Pictures. Bilden är ett montage.

Fröken Snusk sjuk inför Melodifestivalen 2024: "Det finns en risk..."

Fröken Snusk måste vila rösten inför Melodifestivalen. Artisten skär ned på allt förutom repetitionerna. I går måndag fick hon talförbud av sin röstcoach, säger hennes pr-ansvariga Jessica W Sandberg.


Fröken Snusk tävlar i Melodifestivalens andra deltävling i Göteborg på lördag och är en av årets allra största stjärnor efter att ha toppat Spotifys listor med flera hits sedan genombrottslåten "Rid mig som en dalahäst" kom härom året.

Men nu har Fröken Snusk blivit sjuk, uppger hennes pr-ansvariga.

— Fröken har överansträngt rösten och har dessutom dragits med en gammal förkylning som satt sig i halsen, säger Jessica W Sandberg till TT.

Vem är Fröken Snusk? Allt om namnet, åldern, låtarna och anmälningarna

Artisten Fröken Snusk blev hela Sveriges EPA-dunkdrottning. Nu är hon aktuell i Melodifestivalen. Bildkälla: Christine Ohlsson/TT Bild

Reglerna för Fröken Snusk inför Melodifestivalen 2024

Fröken Snusk räknar med att genomföra sitt framträdande.

— Allt fokus kommer att ligga på att hennes medverkan i Melodifestivalen inte ska bli lidande. Vi kommer sannolikt behöva begränsa det hon gör förutom själva repen och framträdandet. Det finns risk att vi kommer att dra ned på intervjuer och liknande, säger Jessica W Sandberg.

Pressen har varit stor på Fröken Snusk de senaste veckorna efter anklagelserna om att hon tillsammans med producenten Ramus Gozzi manipulerat antalet spelningar på Spotify. Något båda nekar till.

Så kunde Spotify upptäcka fusket kring Fröken Snusk: "Haft span"

Duckar inte pressen

Men Jessica W Sandberg förnekar att uppgifterna om sjukdom är en strategi för att slippa ge intervjuer inför Melodifestivalen.

— Vi vill inget hellre än att prata med pressen i både Göteborg och övriga Sverige. Hela förra veckan satt Fröken i intervjuer med så gott som varje mediehus. Det är inte vår stil att ducka frågor och Fröken har hittills ställt upp på alla intervjuförfrågningar, säger Jessica W Sandberg.

Fröken Snusk uppträder alltid maskerad och har inte velat avslöja sin riktiga identitet.

/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!