Usher uppträdde i halvtid på Super Bowl. Arkivbild.
Usher uppträdde i halvtid på Super Bowl. Arkivbild. - Foto: Frank Franklin II/AP/TT

Usher har gift sig – men fokus är på Swift

Han var huvudakt på Super Bowl – och krönte helgen med att gifta sig i Las Vegas. Men Ushers superhelg överskuggas ändå av rapporteringen kring Taylor Swift.


Usher har gift sig med flickvännen Jenn Goicoechea. Paret gifte sig i Las Vegas bara timmar efter att den amerikanske r'n'b-stjärnan uppträtt i halvtidsshowen på årets Super Bowl.

I ett uttalande som People tagit del av säger Ushers talesperson att bröllopet var en liten och familjär historia med ett 30-tal gäster.

Usher var visserligen huvudakt på söndagens Super Bowl, men han hamnade ändå lite i skymundan. Anledningen stavas popstjärnan Taylor Swift, som med sin blotta närvaro i publiken såg till att finalen mellan Kansas City och San Francisco blev det mest sedda tv-programmet någonsin i USA med 123,4 miljoner tittare.

Swift dejtar Kansas City-spelaren Travis Kelce, och förhandssnacket kring årets final har till största delen handlat om huruvida hon skulle vara på plats eller inte.

Även Ushers bröllop överskuggas i medierapporteringen av att Swift nu för första gången offentligt publicerat en film på pojkvännen i sociala medier.

TT
/
/
/
USA
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!