Tisdag 25 Jan
Stockholm

Victoria utfryst av prinsen

Prins Joachim bjuder aldrig kronprinsessan på någon av sina fester.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Det är kylig stämning mellan det danska kungahuset och det svenska. I alla fall när det gäller kronprinsessan Victoria och den danske prinsen Joachim.

Enligt uppgifter står Victoria aldrig på gästlistan till prinsens privata fester och umgås bara med honom när de verkligen måste, som i samband med stora tillställningar.

– Hon har aldrig haft stor kontakt med Joachim, men gillar Frederik mer. Och det har inte bara med att göra med att de båda är tronarvingar, det handlar också om livsstil, säger journalisten Sten Hedman till Ekstra Bladet.

Victoria vill inte heller beblanda sig med den livsstil som Joachim inledde efter uppbrottet från sin Alexandra, vilket var en farlig cocktail av möten med bystiga blondiner och skummande fatöl på diskotek.

– Hon är extremt pliktuppfyllande och gillar inte den sortens liv. Det är en av anledningarna till distansen mellan dem, menar Hedman.

När prinsen sedan skilde sig från Alexandra så var det inte han som fick ett stöttande telefonsamtal från Victoria. Den svenska sessan ställde sig i stället på Alexandras sida.

– Alexandra har inte haft det lätt och Victoria är en bra lyssnare. Hon vet hur man stöttar sina närmaste när de haft det svårt, avslöjade en källa vid det svenska hovet, skriver Ekstra Bladet.

Skrivet av:

Kommentera
Kopiera länk
Dela