Inget intresse för Idol-Kevin

Spelningar ställs in.


Intresset för Idolvinnaren Kevin Borg har svalnat rejält. Flera spelningar har nu ställts in. Det som bidragit till att arrangörerna backar är att Kevin kostar för mycket och drar alldeles för lite publik.

Det är inget som hindrar Kevin från att dra ut på en sommarturné med ett 30-tal spelningar.

– Även om det kommer lite folk, så spelar jag som om det vore inför en miljon. Jag är inte en person som ger upp, säger han till Aftonbladet.

Senast förra lördagen skulle Kevin ha spelat i Helsingborg men på grund av bristande publikintresse ställdes spelningen in.

Tar 95 000 kronor

När han spelade i Umeå gick arrangörerna med förlust. 300 personer kom till en lokal som kan ta 1 500 personer. Detta avskräcker nu andra arrangörer.

I Tomelilla har man bestämt sig för att boka av Idolvinnaren.

– Vi har ställt in, det har gått skitdåligt för honom på flera ställen har jag hört, och här fanns inget intresse heller. Och så kostar han 95 000, säger Lars Andersson på Tingvalla i Tomelilla till Aftonbladet.

Henrik Lundin som är Kevin Borgs turnéledare tror att det bristande intresset från publiken beror på att det är kristider och att Sverige är ett litet land och därmed är det svårt för mindre artister att slå igenom.

Förutom sin solokarriär är Kevin till hösten aktuell med en av huvudrollerna i musikalen High School Musical.

Kevins senaste singel Street Lights:

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!