Laila Bagge barskrapad

Kompisen tog alla hennes pengar.


Den amitiösa Laila Bagge som nått framgång på framgång genom sin medverkan i Idoljuryn, som musikproducent åt världsstjärnor och populär Let´s Dance-deltagare har även levt sitt liv upp och ner. Hon avslöjar nu i senaste numret av Cafe hur hon blev totalt grundlurad.

– Den som skötte min ekonomi lånade pengar av mig, utan att jag visste om det, för att göra egna investeringar utomlands. Tanken var, har jag förstått, att de skulle sättas in igen utan att jag märkte någonting. Men den personen, som jag ju hade litat hundraprocentigt på, blev själv lurad, säger hon till Cafe.

Allt uppdagades då hon en dag när hon skulle handla. Till sin stora förvåning fungerade inte kortet.

– Jag ringde och undrade vad som var fel. Då började den personen gråta och allt uppdagades. Kontot var tomt. Vi pratar om mycket, mycket pengar. Den personen sa att jag skulle få tillbaka allt, men det har gått sex år nu..., säger hon till Cafe.

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Författare bojkottar amerikansk Pen-gala

Talmannen ger ut poesi – "med stor ödmjukhet"

1 timme sedan
Han har poesin att tacka för en lyckad första dejt med sin fru och citerar gärna dikter i ämbetet. Men när talmannen Andreas Norlén nu ger ut en diktantologi är han nervös. Jag hoppas folk inte börjar förhöra mig, säger han.

Textilmuseet prisat på Elle-galan

2 timmar sedan
Textilmuseet i Borås tilldelades årets hederspris på Elle-galan på fredagskvällen.

Harry Styles stalker får fängelse

2 timmar sedan
3,5 månaders fängelse. Den blir domen för den brasilianska kvinna som stalkat Harry Styles den senaste tiden, skriver The Guardian.

Hooja kommenterar älgvandringen

igår 21:52
Artistduon Hooja blir älgvärdar i SVT. Den 2 maj klockan 19.00 kommenterar de årets säsong av "Den stora älgvandringen".

Ännu en VM-hjälte fick lämna "Masked singer"

igår 21:26
Halvvägs in i säsongen av "Masked singer" har panelen hittills endast lyckats skrapa ihop ett enda poäng. Den tilldelades Måns Zelmerlöw som prickade in VM 94-hjälten Tomas Brolin i det allra första programmet.