Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Gynning utpekas som mobbare

Nöje | 15/04/2009 14:26

Katrin Zytomierska hakar på viktbråket

Viktbråket fortsätter. Allt började med ett bråk mellan Marie Picasso och Carolina Gynning där Picasso påstår att Gynning kallat henne för fet och ful i sin blogg. Gynning å andra sidan förnekar allt.

Nu lägger sig Katrin Zytomierska i bråket som nu gått över till att bli ett riktigt triangeldrama. I radioprogrammet Voice hävdar Katrin att hon, tillsammans med Gynning viktmobbat Picasso. Detta skulle ha skett i samband med teveprogrammet Idol förra året där Katrin var programledare för Idol eftersnack.

Detta förnekar Gynning, vilket Katrin inte förstår.

- Jag vet inte varför Gynning förnekar det. Hon har ju till och med skrivit på sin blogg att Picasso bara äter rulltårta hela dagarna, skriver Expressen.

Sen hävdar Katrin att de är mobbare båda två, hon och Gynning. Men det förnekar i sin tur Gynning och säger att hon absolut inte är någon mobbare.

– Hon är väl bara sur för att jag tackade nej till att vara med i hennes sexprogram, skriver Expressen.

Marie Picasso har skrivit ett öppet brev till Gynning på sin blogg:

– Du vet ju själv vad som hänt. Jag hoppas att du kan se mig för den jag är idag oavsett om jag inte har en figur som passar dig, skriver hon.

Skrivet av: