Linnea Widmark och Benjamin Ingrosso
Linnea Widmark stöttar ex-pojkvännen Benjamin Ingrosso. - Foto: Stella Pictures. Bilden är ett montage.

Här stöttas Benjamin Ingrosso av exet Linnea Widmark

Trots att det var många år sedan som Benjamin Ingrosso och Linnea Widmark gjorde slut så kan han nog räkna med hennes stöd länge till.


Artisten Benjamin Ingrosso, 26, och influencern Linnea Widmark, 27, var ett par i sex års tid. Men år 2019 gjorde Benjamin och Linnea slut, och deras uppbrott har stötts och blötts i media i många år.

Benjamin har även varit öppen med att han mådde väldigt dåligt ett separationen, och att han tog till terapi för att komma på fötter rent mentalt igen.

Linnea och Benjamin år 2014. Bildkälla: Stella Pictures.

För fyra år sedan gästade Linnea den spanska Youtubern Jaime Sanchez Barcelo, och i hans kanal berättade Linnea mer om anledningen till att hon valde att göra slut med Benjamin.

En av de bidragande orsakerna ska ha handlat mer om det intima planet.

– I slutet kände jag inte för att jag ville ha sex alls. Från att ha sex hela tiden till att ha sex kanske tre gånger per år. Det fick ju honom att känna sig osäker och fick då mig att må dåligt över att jag kände som jag kände, förklarade hon i intervjun då.

Linnea och Benjamin var ett par i sex år, men år 2019 gick de skilda vägar. Bildkälla: Stella Pictures.

Så är Benjamin Ingrossos och Linnea Widmarks relation idag

Sedan uppbrottet har det flutit mycket vatten under broarna, och fem år senare är Benjamin och Linnea fortfarande vänner och följer varandra på Instagram. 

Då och då har Linnea även hyllat och peppat sin ex-pojkvän. Bland annat gick hon i fjol och såg Benjamin uppträda, och på Instagram skrev hon då att hon var "så, så stolt" över hans framgång.

Att supporta sitt ex är något Linnea fortsatt med. I veckan delade Benjamin med sig av ett klipp där han sjöng en duett med artisten Astrid, som han alltid drömt om att samarbeta med.

I kommentarsfältet hyllas låten av hundratals fans, men även av både Benjamins mamma Pernilla Wahlgren och givetvis systern Bianca Ingrosso. Och så Linnea förstås!

"GÅÅÅSHUUUUDDDD", skriver hon.

Linnea Widmark visar sitt stöd. Bildkälla: Instagrams kommentarsfält

Det verkar som att Benjamin uppskattade den fina gesten från sitt ex, för han har nämligen "gillat" hennes kommentar.

Benjamin Ingrosso tycks uppskatta stödet från Linnea. Bildkälla: Instagrams kommentarsfält

Fint!

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!